Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst! Perfect gelegen handelspand met woonst!

Te koopPerfect gelegen handelspand met woonst!

Beschrijving

Altijd al gedroomd om een eigen zaak uit te baten en dichtbij te wonen? Dan hebben wij het perfecte pand gevonden! Op een toplocatie in centrum Willebroek vinden we dit super-leuke handelspand met woonst terug. 
 
Meer dan 60 jaar kon je hier “Het Willebroek Poelierke” terugvinden, een speciaalzaak voor wild en gevogelte. Het spreekt dus voor zich dat deze zaak zich uitstekend leent voor een slagerij, bakkerij, … Maar er zijn natuurlijk ook nog tal van andere mogelijkheden: meergezinswoningen, opbrengsteigendom, … Op het gelijkvloers kunnen we dan ook alles terugvinden om jouw zaak in uit te baten: ruim winkelpand met toog, koelruimte, werkruimte, kitchenette, opbergruimte, apart toilet, … Er is eveneens nog een kelder aanwezig voor extra opbergruimte. 
 
Achter de deur in de winkel bevindt zich de trap naar de eerste verdieping. Op deze verdieping vinden we een apart toilet, dé lichtrijke leefruimte en keuken terug. Via de keuken lopen we zo door naar de veranda met aansluitend terras. Lekker genieten in de zomer na een lange werkdag dus!
 
We gaan zo naar de tweede verdieping, waar we 3 slaapkamers, de badkamer met bad én douche en apart toilet kunnen terugvinden. 
 
De zolder kunnen we bereiken via een vaste trap. Deze kan dienen als extra opbergruimte maar hier heb je ook de mogelijkheid om een extra kamer te creëren. Aan jou de keuze! 
 
En nog een paar heel leuke weetjes bij dit pand: ideale ligging in het centrum van Willebroek met parkeergelegenheid voor de deur én er zijn zonnepanelen aanwezig met groenestroomcertificaten tot 2030!
 
Zin gekregen om dit leuke pand te bezoeken? Gelijk heb je! Bel ons dan gerust even op en dan plannen we graag iets in.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1626

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

167 m2

Oppervlakte perceel:

150 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Veranda:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

356 kWh/m²

Unieke code:

20220619-0002625215-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

August Van Landeghemstraat 75 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.