Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie. Energiezuinige woning op leuke locatie.

Te koopEnergiezuinige woning op leuke locatie.

Beschrijving

Deze woning dateert misschien wel van 1974 maar is helemaal up and running met een energielabel A en een conforme elektriciteitskeuring. Laat die zonnepanelen met thuisbatterij en airco maar hun ding doen zodat jij rustig kan genieten van jouw toekomstige woning.

Parkeer je wagen gerust op de oprit die in 2019 helemaal werd vernieuwd, of stal hem gerust in de garage.

Achter het hoekje piept meteen een ruime wasplaats en de inkomhal.

We draaien met de trap mee naar boven en komen toe in de hal met gastentoilet die ons dan weer brengt naar de gezellige woonkamer  in L-vorm en keuken. De keuken is tiptop geïnstalleerd. We zien je al meteen naar de tuin loeren maar die komt straks zeker nog aan bod. We kunnen je wel al zeggen dat we op dit verdiep een leuk terrasje hebben met zicht op de tuin.

Nemen we de trap vervolgens naar de laatste verdieping, komen we terecht in 2 ruime slaapkamers en kinderkamer.

We hebben voor jou nog een knappe badkamer in petto met inloopdouche en een apart toilet.

Dan de tuin, ja dat is er ééntje uit de boekskes.  Door de goede oriëntatie kan je daar vanaf de middag genieten van een vriendelijk zonnetje. De tuin werd met liefde onderhouden, net zoals de woning. 

Dat deze buurt heel wat jonge gezinnen aantrekt, dat zal je vast niet verbazen. In een wip sta je trouwens in de Delhaize, Aldi, Albert Heijn,… want via je achteruitweg hoef je niet ver te wandelen.

Gecharmeerd door deze woning, laat je enthousiasme snel horen via jacinthe@m3makelaars.be

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

805

Bouwjaar:

1974

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

122 m2

Oppervlakte perceel:

402 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: D
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

Unieke code:

20230830-0002975327-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Scheldelaan 63 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.