Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie! Te renoveren woning op super-leuke locatie!

Te koopTe renoveren woning op super-leuke locatie!

Beschrijving

Welkom te Bormstraat 76 in Tisselt.

Wil je graag op een rustige locatie wonen doch op wandelafstand van een bakker, supermarkt, … ? Dan is dit de per-fec-te locatie! 

Bij het binnenkomen hangen we onze jas even aan de kapstok en wandelen we door naar de lichtrijke eetkamer. Naast deze ruimte kunnen we de keuken met achterliggend de badkamer terugvinden.

De woonkamer betreden we via de dubbele deur in de eetkamer. Ook hier heb je voldoende ruimte.

We wandelen terug naar de inkomhal en nemen halt aan de trap. Hieronder bevindt zich een kelder.

Via deze trap betreden we de eerste verdieping. Hier hebben we 3 slaapkamers.

Heb je toch nog nood aan extra ruimte? Geen probleem! Er is namelijk al een vaste trap naar de zolder en hier kan je dus perfect nog extra slaapkamers bijmaken.

En helemaal achteraan de woning vinden we nog een aangename tuin. Hier kan je eveneens nog extra bergruimte terugvinden.

De dag van vandaag is een grondige energetische renovatie aangeraden, wat bij deze woning dan ook bovenaan op het lijstje staat. Maar zo kan je natuurlijk wel de woning naar je eigen hand zetten en er een parel van maken. 

Wij bij M3 makelaars staan alvast te popelen om jou te ontvangen dus heb je zin een bezoek. Laat dan snel van jou horen. 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

Noordoost

Bewoonbare oppervlakte:

142 m2

Oppervlakte perceel:

280 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: D
G-score: D

Comfort

Verwarming:

Gaskachels

Beglazing:

Enkele beglazing

EPC:

720 kWh/m²

Unieke code:

20230327-0002849237-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Nee, Niet conform

Locatie

Bormstraat 76 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.