Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands. Prachtig hoekhuis te Sint-Amands.

Te koopPrachtig hoekhuis te Sint-Amands.

Beschrijving

Welkom thuis in dit prachtige hoekhuis in het hart van Sint-Amands!

Een stukje geschiedenis wacht op je in deze charmante woning, gebouwd met de stijlvolle kenmerken van 1967 die nog steeds schitteren. Betreed de immense inkomhal die je uitnodigt met zijn ruimte en grandeur. Hier is eventueel ook plek voor een thuiskantoor, omringd door de tijdloze elegantie van vervlogen jaren.

Stap de prachtige trap op en ontdek een lichte overloop die leidt naar drie royale slaapkamers, waarvan één ongetwijfeld jouw nieuwe oase van rust zal worden. De badkamer, vernieuwd in 2021, straalt frisheid en moderniteit uit, waardoor je dagelijks verwend wordt met comfort.

De zolder, bereikbaar via een vlieringtrap, biedt twee mooie ruimtes, compleet met verwarming, water en natuurlijk licht dankzij drie velux-ramen met verduistering.

De benedenverdieping verwelkomt je met een mega gezellige woonkamer, doordrenkt met een sfeer van rust en luxe die je omarmt zodra je binnenstapt. En de keuken? Een waar meesterwerk dat elke culinaire droom tot leven brengt!

Buiten wacht een oase van groen met idyllische hoekjes in de tuin, perfect voor ontspanning en verfrissing. En met een handige garage heb je voldoende ruimte voor je auto en fietsen, zodat alles veilig en georganiseerd blijft.

Dit is jouw kans om thuis te komen in deze unieke & energiezuinig woning! Neem vandaag nog contact op met onze enthousiaste M3 makelaars en laat je betoveren door alles wat deze woning te bieden heeft. Wacht niet langer, jouw droomhuis wacht op je!

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

713

Bouwjaar:

1967

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

155 m2

Oppervlakte perceel:

287 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

193 kWh/m²

Unieke code:

20240417-0003216168-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Jan Van Droogenbroeckstraat 59A 2890 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.