Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin. Leuke trendy woning met tuin.

Te koopLeuke trendy woning met tuin.

Beschrijving

Welkom te Pullaar 189. Achter deze bescheiden gevel, schuilt een woning die helemaal klaar is om jou te verrassen. Parkeer je wagen alvast op het grasperkje over de deur en we beginnen alvast aan onze rondleiding.

Als eerste komen we toe in de inkomhal. We doen onze schoenen uit en zetten deze even aan de kant. Daarna lopen we door naar de leefruimte. Het valt jou alvast meteen op hoe ruim het hier wel is. We hadden jou gezegd dat deze woning jou ging verrassen hé 😉 Na een harde werkdag, zal je hier zeker tot rust komen. Je zet het bio-ethanol haardje aan en je kan starten met bingewatchen!

We lopen verder door naar de open keuken. Deze is trendy, gebruiksvriendelijk én helemaal geïnstalleerd. Volledig klaar om een lekkere maaltijd te bereiden dus. In de ruime berging zal je alvast de juiste ingrediënten kunnen terug vinden. We steken al gauw nog een wasje in de wasmachine en plaatsen ons daarna aan tafel. Hier nemen we rustig onze tijd om te proeven van al dat lekkers en dit met zicht op de leuke, gezellige tuin.

Eens ons buikje vol, nemen we de trap naar boven. Hier heb je niet 1, 2 maar zelfs 3 slaapkamers. Waarvan eentje met een knappe inloopdressing. Net zoals uit de boekjes!

Voor alle ZEN-momentjes moeten we in de badkamer zijn. Hier kan je kiezen uit een warme, stomende regendouche en een bubbelbad. Kies je voor bubbels of heb je toch liever zonder? Ook een dubbele lavabo is ter uwer beschikking.

Nadat we de 1e verdieping hebben ontdekt, nemen we de vaste trap naar zolder. Hier is zelfs nog ruimte voor een extra kamer. Of hou je deze toch liever als opbergruimte?

Eenmaal terug beneden, lopen we door naar de tuin. Hier is een ruim terras, een groen grasperkje en een tuinhuis aanwezig. Maar de kers op de taart is zeker het lounge gedeelte achteraan in de tuin. Hier wordt het genieten, zowel winter als zomer.

Als laatste geven we nog graag even mee, dat de woning beschikt over een gastentoilet op het gelijkvloers. En een extra toilet op de eerste verdieping.

Fietsen parkeer je gewoon in het tuinhuis, ook te bereiken via een achteruitweg.

Met een likje verf, tover jij deze woning hélemaal om tot jouw gezellige cocon!

 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

652

Renovatiejaar:

2010

Oriëntatie tuin:

Oost

Bewoonbare oppervlakte:

160 m2

Oppervlakte perceel:

275 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Industriegebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

126

Unieke code:

20180319--000204236-9--1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Pullaar 189 2870 Puurs-Sint-Amands