Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem. Verrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem.

Te koopVerrassend ruime woning met 4 slaapkamers en studio op centrale ligging in Merksem.

Beschrijving

Om op de Bredabaan in Merksem te gaan winkelen hoeft u de wagen niet meer te nemen. Deze ruime woning, +/- 280 m2 bewoonbare oppervlakte, ligt letterlijk achter de hoek. Alles vlakbij, vlot te bereiken en gemakkelijk parkeren voor uw eigen deur, want u kan uw wagen steeds kwijt in de inpandige garage, 26m2, of op uw eigen oprit. 
Naast 4 slaapkamers boven, is er een volledige studio beneden voorzien van ingerichte keuken en badkamer. Aansluitend kan u het stadsterras vinden. 
De gezellige woonkamer op de eerste verdieping, geeft een open en warm gevoel waar veel natuurlijk licht is. 
De grote keuken (16m2), is voorzien van ingebouwde toestellen zoals koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, oven en microgolf.
Op de tussenverdieping is er een apart gastentoilet en een ruime badkamer met voorziening voor wasmachine en droogkast
De verkopers zullen overal nog nieuwe PVC ramen met dubbele beglazing voorzien. 
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv. 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1083

Oriëntatie tuin:

Noordoost

Bewoonbare oppervlakte:

287 m2

Oppervlakte perceel:

313 m2

Gevelbreedte:

5 m

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

442

Unieke code:

20220303-0002553067-RES-2

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Molenlei 8 2170 Antwerpen