Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers Charmante woning met 5 slaapkamers

Te koopCharmante woning met 5 slaapkamers

Beschrijving

Welkom in jouw toekomstige thuis, gelegen in de charmante Karel Van Doorslaerlaan 60 te Bornem, Mariekerke. Stap binnen in een wereld van ruimte, licht en mogelijkheden.
 
Vanaf het moment dat je de inkomhal betreedt, voel je de warmte en ruimtelijkheid van deze open bebouwing. Met enorme leefruimtes, biedt deze woning een gevoel van vrijheid en comfort dat je zelden elders vindt.
 
Werk je graag vanuit huis? Dan is er goed nieuws! Op het gelijkvloers vind je een uitnodigende ruimte die zich perfect leent voor jouw thuiskantoor, zodat je productief kunt zijn zonder de deur uit te moeten.
 
Boven wachten vijf volwaardige slaapkamers op jouw persoonlijke touch, samen met een badkamer die uitnodigt tot ontspanning na een lange dag.
 
Hoewel deze parel in Mariekerke nog wat liefdevolle aandacht nodig heeft in de vorm van renovatie, belooft ze een schitterend eindresultaat dat de moeite waard is. Met een kelder, een inpandige garage en een extra garage buiten, evenals een riante zolderkamer en berging met vaste trap, is er geen gebrek aan opslagruimte voor al jouw bezittingen. Tover je hier graag een slaapkamer? Dit is perfect mogelijk.
 
Stel je voor: een Zuid-georiënteerde tuin waar je kunt genieten van de zon en de rust, met een prachtige boom die zachte schaduw biedt tijdens de warme zomermaanden. Deze woning ademt een nostalgische vintage sfeer uit, klaar om herinneringen te maken die een leven lang meegaan.
 
Ben jij klaar om jouw droomhuis te ontdekken en om te toveren tot een waar juweel? Aarzel dan niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging. Jouw toekomst begint hier, in de Karel Van Doorslaerlaan 60.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1001

Bouwjaar:

1961

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

281 m2

Oppervlakte perceel:

755 m2

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Kelder:

1

Garage:

2

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

398 kWh/m²

Unieke code:

202302200002795581RES1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

KAREL VAN DOORSLAERLAAN 60 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.