Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal Ruime open woning met prachtige tuin in Laakdal

Te koopRuime open woning met prachtige tuin in Laakdal

Beschrijving

Op zoek naar een ruime woning met talloze mogelijkheden? Dan is Hamsbroek 15 in Laakdal de plek voor jou! Deze prachtige woning ligt in een rustige buurt en biedt toch gemakkelijke toegang tot winkels, scholen en invalswegen.

Bij binnenkomst betreed je de lichtrijke en ruime woon- en eetkamer, waar je dankzij de grote ramen een schitterend zicht hebt op de omringende tuin. De woning beschikt ook over een grote keuken die voorzien is van een koelkast, vaatwasser, oven, microgolfoven en spoelbak.

Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich drie slaapkamers (10.8m2, 14.5m2, en 14.5m2) en een badkamer met bad en lavabo, evenals een aparte toilet en een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Van hieruit heb je toegang tot zowel de kelder als de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping vind je nog een ruime slaapkamer (19.8m2) en verschillende zolderkamers die eventueel omgebouwd kunnen worden tot extra slaapkamers, bureau of badkamer.

De woning is volledig onderkelderd en beschikt over een ondergrondse garage en een bovengrondse carport. De hele woning is omringd door een prachtige en zonnige tuin, ideaal voor gezellige zomeravonden met vrienden en familie.

Klinkt dit als jouw droomhuis? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak om deze parel te komen bezichtigen!

Technisch:
EPC: 399 kWh/m2jaar
Verwarming op stookolie
Zonneboiler voor warm water
Geen renovatieverplichting
G-score: A, P-score: C
(Wg, Vg, Vv, Gmo, Gvkr)

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

897

Bouwjaar:

1975

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

200 m2

Oppervlakte perceel:

750 m2

Gevelbreedte:

8 m

Terreinbreedte:

15 m

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: C
G-score: A

Comfort

EPC:

399 kWh/m²

Unieke code:

20201116-0002339776-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Hamsbroek 15 2430 Laakdal

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.