2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin 2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin

Te koop2 slaapkamer half open bebouwing met diepe tuin

Beschrijving

Welkom in de Buitenstraat

Deze 2 slaapkamer open bebouwing is gelegen in het hartje van De Klinge, vlakbij de Nederlandse grens. In slechts 10 minuten rijd je Hulst binnen. De woning is zeer gemakkelijk bereikbaar via de E34 voor een goede verbinding richting Eeklo of Antwerpen.

We betreden de woning en komen via de hal op onze linkerzijde meteen binnen in de woonkamer. In de ruime woonkamer kan je jezelf lekker opwarmen aan de kachel die veel warmte uitstraalt.
Via de woonkamer komen we in de keuken terecht die voorzien is van keramisch kookfornuis, ingebouwde (combi)ovens en vaatwasser. Naast de keuken is een klein stukje berging voorzien waar de wasmachine en droogkast kunnen staan.
Aan de andere kant van deze gang bevindt zich de badkamer voorzien van ligbad met douchefunctie, lavabomeubel en toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers (12m2 en 15m2).
In beide slaapkamers kan een dubbel bed staan en er is er nog veel extra kastruimte voorzien.
Langs linkerkant van de woning is er een oprit waar enkele wagens kunnen staan en als je liever de wagen overdekt hebt staan kan dit in de garage.
Buiten vinden we de diepe tuin waar zich een mooie werkruimte bevind en achter deze werkruimte een extra stuk tuin met een tuinhuis.

Stedenbouwkundige informatie in aanvraag
EPC Woning: 491 kWh/m2jaar (label F) UC: 20230226-0002817591-RES-2
Renovatieverplichting.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1932

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

108 m2

Oppervlakte perceel:

434 m2

Gevelbreedte:

5 m

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: D
G-score: D

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

491 kWh/m²

Unieke code:

20230226-0002817591-RES-2

Renovatieverplichting:

Ja

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Buitenstraat 49 9170 Sint-Gillis-Waas

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.