Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg. Te renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg.

Te koopTe renoveren woning met garage, smeerput en achteruitweg.

Beschrijving

Welkom op de Sint-Amandsesteenweg 267 te Bornem.

We duiken terug de tijd in en we nemen je graag mee naar de jaren ’50 en welgeteld naar het jaar 1952 want dan werd de laatste steen van deze woning gelegd.

De eigenaars die de woning nu verkopen, zijn de eerste eigenaars en hebben hier heel wat mooie jaren achter de rug. Kinderen en kleinkinderen werden hier warm ontvangen en hopen dan ook dat dit misschien wel jouw nieuwe warme thuis mag worden. En een warme thuis zal het zeker worden, want je hebt hier enorm veel ruimte zodat iedereen van jouw (toekomstig) gezin zijn eigen plekje heeft.

De dag van vandaag is een grondige energetische renovatie aangeraden en hiervoor verwijzen we jou graag naar volgende pagina wil je ook jouw voordeel kunnen meepikken, https://www.vlaanderen.be/renteloos-renovatiekrediet-rentesubsidie-bij-energierenovatie-na-aankoop. Weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Onze renovatiecoach helpt jou graag gratis verder 😉

Een meergezinswoning is hier niet toegestaan maar de woning uitbreiden, dat kan wel.

Zo kan je de woning vergroten tot 3 meter van de linkse scheidingsmuur, 17 meter op het gelijkvloers, 13 meter op verdiep.

Achteraan beschik je nog over jouw eigen garage met smeerput en achteruitweg. Sleutel je af en toe eens graag aan je wagen? Wel dat kan perfect binnenkort!

En de tuin, ja die is ruim en goed georiënteerd dus dat wordt genieten wanneer de zon komt piepen.

Zin in een bezoek? 

Super… We helpen jou graag verder!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

713

Bouwjaar:

1952

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

148 m2

Oppervlakte perceel:

463 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Comfort

EPC:

1126 kWh/m²

Unieke code:

20220830-0002664396-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Sint-Amandsesteenweg 267 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.