Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging. Te renoveren woning met centrale ligging.

Te koopTe renoveren woning met centrale ligging.

Beschrijving

Graag heten wij u welkom te Barelstraat 99 in Bornem. Wil je graag dichtbij het centrum wonen met een bakker, supermarkt, winkels… op wandelafstand? Dan is dit de per-fec-te locatie! 

Bij het binnenkomen hangen we onze jas even aan de kapstok en wandelen we door naar de leefruimte. We zien meteen de open haard die tijdens gure dagen voor de nodige sfeer en gezelligheid zal zorgen. Naast de leefruimte hebben we een zeer ruime keuken dat veel mogelijkheden biedt. We lopen een beetje verder, hier hebben we nog een bergruimte/technische ruimte. Voldoende plaats voor de wasjes en de plasjes. 

We wandelen even terug naar de woonkamer en nemen halt aan de trap. Hieronder bevindt zich een droge kelder. Opgeruimd staat netjes.
Via deze trap betreden we de eerste verdieping. Recht voor ons hebben we een zeer ruime badkamer met ligbad, bidet en wastafel. 
De ruime slaapkamer van 13 m2 geeft toegang tot een tweede slaapkamer van maar liefst 13,54 m2 en toegang tot de ruime zolderkamer. Aan jou de keuze hoe je deze zal inrichten. 

Last but not least biedt deze woning een oost-gerichte koer met een achteruitweg. Handig voor fietsen. Zo hoef je niet helemaal door de woning. 

Hebben we jou geprikkeld om toch even te komen kijken? Gelijk heb je! We ontvangen jou met heel veel plezier.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

627

Bouwjaar:

1965

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

Oost

Bewoonbare oppervlakte:

132 m2

Oppervlakte perceel:

70 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Koer:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: C
G-score: C

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

478 kWh/m²

Unieke code:

20221024-0002687193-RES-1

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Barelstraat 99 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.