Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel Te renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel

Te koopTe renoveren woning aan de rand van Park d’Ursel

Beschrijving

Aan de rand van het mooie Park d’Ursel kunnen we deze ruime gevelwoning terugvinden en dit op een perceel van weliswaar 720 m2.

En met een zuidwest gerichte tuin krijg je binnenkort voldoende vitamine D binnen want die energie zal je nodig hebben voor een grondige energetische renovatie.

Maar zo kan je wel de woning naar je eigen hand zetten en er een parel van maken. De ligging is alvast top!

De woning beschikt nu al reeds over 4 slaapkamers maar heb je toch nog nood aan extra slaapkamers? Dan biedt de zolder zeker nog een oplossing.

Wij bij M3 makelaars staan alvast te popelen om jou te ontvangen dus heb je zin een bezoek. Laat dan snel van jou horen. 
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1875-1899

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

163 m2

Oppervlakte perceel:

720 m2

Gevelbreedte:

10 m

Terreinbreedte:

12 m

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Veranda:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

754 kWh/m²

Unieke code:

20230313-0002835741-RES-1

Renovatieverplichting:

Ja

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Leopoldstraat 7 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.