Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers. Praktische rijwoning met 3 slaapkamers.

Te koopPraktische rijwoning met 3 slaapkamers.

Beschrijving

Welkom te Wereldstraat 51 te Bornem. Wil je graag dichtbij het centrum wonen, maar hou je toch niet van die drukte? Dan is dit de per-fec-te locatie! En de binnenkant zal jou zeker en vast ook aanspreken hoor. Volg ons maar.

Toegekomen in de inkomhal hangen we onze jas even aan de kapstok. We doen de eerste deur open en de warmte van het gezellige kacheltje dat in de leefruimte staat te pronken, komt ons tegemoet. We lopen een beetje door en komen toe in de keuken. Deze ruimte, alsook de leefruimte, geeft uit op de tuin. Het pluspunt van deze woning is dat je deze nog helemaal naar je hand kan zetten. Hou je de twee ruimtes liever gescheiden van elkaar? Of gooi je toch alles open? Alles kan hier nog, dus laat die ideetjes maar eens goed borrelen.

We wandelen terug naar de inkomhal en houden halt aan de trap. Voor we naar boven gaan, nemen we nog snel een kijkje in het kleinste kamertje van de woning. Hier kan je het toilet terugvinden. Dankzij het raam valt er natuurlijk licht naar binnen. Daarna nemen de trap naar boven. Hier kan je 2 grote slaapkamers terugvinden. Een tweepersoonsbed kan je hier perfect plaatsen. De derde slaapkamer is iets kleiner. Ofwel maak je hier een leuke kinderkamer van of liever een trendy dressing? Of werk je graag van thuis? De keuze is nog helemaal aan jou. De badkamer is momenteel uitgerust met een ligbad, maar als je meer houdt van een regendouche, dan kan je deze ruimte zeker omtoveren tot een oase van rust!

Heb je toch nog nood aan extra ruimte, dan kan je eventueel de zolder nog omtoveren. De ruimte is er, nu de indeling nog ;-). Of misschien biedt de kelder nog een oplossing. Opgruimd staat netjes.

We nemen de trap terug naar beneden en gaan via de keuken naar de tuin. Momenteel aangelegd met kiezeltjes, maar je ziet meteen de vele mogelijkheden die deze tuin biedt. Dankzij de achteruitweg kan je perfect fietsen stallen in de berging.

Nog een belangrijk weetje, je kan tot 60.000 euro renteloos lenen voor een grondige renovatie. Daarbovenop kan iedereen een EPC-labelpremie tot 5000 euro aanvragen om een woning met een slechte energieprestatie op te lappen.  De Vlaamse overheid wil namelijk een versnelling hoger schakelen in het bouwen en verbouwen van energiezuinige woningen in Vlaanderen.

Hebben we jou geprikkeld om toch even te komen kijken? Gelijk heb je! We ontvangen jou met heel veel plezier.

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

532

Bouwjaar:

1966

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

105 m2

Oppervlakte perceel:

158 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

EPC:

638

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Wereldstraat 51 2880 Bornem