Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW. Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW. Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW. Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW. Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW. Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW. Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW. Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW. Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW. Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW. Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW. Prachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW.

Te koopPrachtige open bebouwing met Z-gerichte tuin, mogelijk aan 6% BTW.

Beschrijving

Prachtige nieuwbouwwoning mogelijks aan 6% BTW te Karel Van Doorslaerlaan 78, Mariekerke

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze schitterende open bebouwing, gelegen op een ideale locatie in Mariekerke. Met een perfect zuid-georiënteerde tuin en terras, biedt deze woning een oase van rust en zonlicht.

Kenmerken:
– Prijs: €515.000 (grondaandeel €135.000 aan 12% registratierechten – constructie €380.000 aan 6% btw)
– Carport: parkeer je auto veilig onder de carport, direct bij de ingang van je nieuwe thuis. 
– Verwarming: geniet het hele jaar door van comfort dankzij vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp, die zowel koelt als verwarmt.
– Duurzaamheid: de woning is uitgerust met 5 zonnepanelen, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een groenere toekomst, maar ook je energiekosten verlaagt.
– afwerking naar jouw smaak: deze woning wordt zo goed als klaar opgeleverd, waarbij je zelf de afwerking kunt kiezen, van tegels tot keuken en badkamer. Mooie budgetten zijn inbegrepen in de prijs.
– zolder: de zolder wordt prachtig afgewerkt en beschikt al over 3 veluxramen, waardoor deze ruimte perfect kan dienen als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.

Energiezuinigheid:
Met een E-peil van 30 is deze woning al uiterst energiezuinig. Maar met de mogelijkheid om extra zonnepanelen te installeren, kun je het E-peil verder verlagen naar 20 of zelfs lager. Hierdoor profiteer je niet alleen van een lagere energierekening, maar ook van 100% vrijstelling van grondbelastingen gedurende 5 jaar, waardoor je je investering snel terugverdient.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige nieuwbouwwoning in Mariekerke. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2024

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

215 m2

Oppervlakte perceel:

333 m2

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Vloerverwarming warmtepomp

Beglazing:

Dubbele beglazing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Karel Van Doorslaerlaan 78 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.