Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem. Een charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem.

Te koopEen charmante bungalow in een rustige straat, perfect gepositioneerd nabij het hart van Bornem.

Beschrijving

Deze woning verwelkomt je met drie comfortabele slaapkamers, een royale woonkamer naast een aparte ruime keuken en praktische voorzieningen zoals een wasplaats.

De badkamer is een oase met een moderne inloopdouche, terwijl de ruime inkomhal en het aparte gastentoilet het huis een gevoel van gastvrijheid geven.

De kruipkelder is een handige troef voor toekomstige renovaties, waardoor aanpassingen aan leidingen eenvoudig uit te voeren zijn.

De zolder biedt extra opslagruimte, waardoor je alles netjes kunt organiseren.

Met een aangrenzende garage en voldoende opritruimte, is er meer dan genoeg plek voor het stallen van voertuigen.

Deze woning wordt ook momenteel verhuurd. 

Deze bungalow maakt een uitstekende kans voor iemand die op zoek is naar comfort, ruimte en potentieel. Een kans die je niet wilt missen!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1229

Bouwjaar:

1972

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

120 m2

Oppervlakte perceel:

533 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

EPC:

493 kWh/m²

Unieke code:

20231221-0003084238-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Brandheide 60 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.