Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin. Charmante woonst met 3 slaapkamers en tuin.

Te koopCharmante woonst met 3 slaapkamers en tuin.

Beschrijving

Welkom te Constant Marnefstraat 1 in het pittoreske Eikevliet. Hier staat een charmante woonst te pronken. Ben je nieuwsgierig? Dan nemen we jou met plezier mee.

Toegekomen in de inkomhal, hangen we onze jas weg in de vestiaire en lopen door naar de leefruimte. Je merkt meteen op wat we bedoelen met charmant ,want de leuke details vallen meteen op. Heb je de houtkachel gespot? Deze zorgt in de winter zeker voor gezelligheid. Toch nog wat meer nood aan warmte? Dan zet je gewoon de elektrische accumulatoren aan.

De keuken geeft ons alle comfort die we nodig hebben. Zie je jezelf al in de kookpotten roeren? Nadat we een lekker gerechtje hebben getoverd, kunnen we dit verorberen in de veranda, want hier schijnt het zonnetje heerlijk binnen.

Achteraan bevinden zich nog twee grote bergings. De ene voor het stockeren van dozen en fietsen.  De andere berging dient als wasplaats. Super handig!

Als we terug naar de inkomhal wandelen, zien we een geweldig mooie trap die ons meeneemt naar de eerste verdieping. Hier vinden we een badkamer terug met lavabo, ligbad en toilet. Goed om te weten, in de inkomhal bevindt zich ook een apart gastentoilet met handenwasser.

Ook kunnen we op deze verdieping niet 1, maar wel 3 slaapkamers terugvinden. En ook een extra bergruimte mag hier niet ontbreken. Je bent wellicht aangenaam verrast! 😉

Als laatste halte van onze rondleiding wandelen we terug naar beneden, hier zit een gezellige tuin op ons te wachten. Wij nemen alvast onze ligstoelen en dromen weg met het zonnetje op ons bolletje.

En mocht je nog voldoende energie hebben, dan is de natuur van Eikevliet zeker de moeite om te verkennen. Je bent meteen vertrokken voor uren fietsplezier!

Beschikbaarheid: akte uiterlijk binnen de 6 maanden vanaf de ondertekening van de verkoopovereenkomst.

Hebben we jouw interesse opgewekt? Geef ons een belletje en we plannen met plezier een bezoek voor jou in: 0800 29 303.

Tot binnenkort!

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

622

Bouwjaar:

1986

Staat:

Licht op te frissen

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

130 m2

Oppervlakte perceel:

205 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Veranda:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

507

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Constant Marnefstraat 1 2880 Bornem