Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene Charmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene

Te koopCharmante woning met vakantiegevoel te koop in het prachtige Hingene

Beschrijving

Welkom in het charmante Hingene, waar elke dag als een vakantie aanvoelt! Verwelkomende straten, serene omgeving en een vleugje rust – dat is wat deze prachtige woning te bieden heeft.

Stap binnen in een wereld van mogelijkheden. Met een oprit en een garage, hoef je je nooit zorgen te maken over parkeerruimte. Deze robuuste woning verwelkomt je met een slaapkamer op de begane grond, een ruime inkomhal, gezellige woonkamer, een praktische keuken, een badkamer, wasplaats en een apart toilet.

Hoewel de tuin momenteel verhard is, wacht hij geduldig op jouw creatieve aanraking om hem te transformeren tot een oase van groen en gezelligheid. Stel je voor, luie zomerdagen onder de zon, omringd door bloemen en groen – dat is wat je te wachten staat!

Op de tweede verdieping vind je twee ruime slaapkamers, perfect voor rustige nachten en verfrissende ochtenden. Een derde kleine kamer en een handige nachthal completeren deze gezellige bovenverdieping.

Hoewel deze woning wat liefdevolle zorg en renovatie vereist, is er geen renovatieverplichting met een EPC-label D.  Nog een belangrijk weetje, deze woning wordt momenteel verhuurd voor 600 euro per maand.

Dus waar wacht je nog op? Maak van deze woning jouw persoonlijke juweel en geniet van het beste dat Hingene te bieden heeft!
 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

946

Bouwjaar:

1979

Staat:

Te renoveren

Bewoonbare oppervlakte:

155 m2

Oppervlakte perceel:

315 m2

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: D
G-score: D

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

390 kWh/m²

Unieke code:

20240303_0003162621-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Leopoldstraat 46 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.