Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem Charmant huis te koop in hartje Bornem

Te koopCharmant huis te koop in hartje Bornem

Beschrijving

Dit prachtige huis ligt in het hart van Bornem, op wandelafstand van het ziekenhuis, winkels en gezellige restaurants, maar toch in een rustige omgeving. Een ideale combinatie van gemak en sereniteit! Bij het betreden van de ruime inkomhal voel je meteen de charme van deze woning. De hal leidt naar een sfeervolle woonkamer met een open keuken. De open keuken is volledig uitgerust en biedt directe toegang tot een zonnig terras, perfect om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.

Via de trap bereik je de bovenverdieping waar je drie ruime slaapkamers vindt. Daarnaast is er een royale badkamer, ideaal voor een gezin. Heb je extra opslagruimte nodig? De vlieringtrap brengt je naar de zolder, die voldoende ruimte biedt voor al je spullen. Bovendien is er op de eerste verdieping een handige bergruimte.

De woning beschikt over een garagebox in de tuin. Voor extra gemak is er een oprit naast de woning die toegang biedt tot de achtergelegen garages. Alles netjes en georganiseerd! Benieuwd naar deze unieke woning? Aarzel niet en plan snel een bezoek. Bel ons vandaag nog!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

940

Bouwjaar:

1961

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

126 m2

Oppervlakte perceel:

219 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: B
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

315 kWh/m²

Unieke code:

20220830-0002664908-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Rijkenhoek 71 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.