Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp. Leuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp.

Te koopLeuke starterswoning met 3 kamers aan de rand van het dorp.

Beschrijving

Welkom in Beveren, Bijlstraat 198.

Aan de rand van het dorp vinden we deze gezellige starterswoning die, mits een beetje opfriswerk, zo jouw nieuwe thuis kan worden.
Vooraan de woning vinden we een voorplaats die makkelijk kan worden ingericht als hobby-, studeerkamer of derde slaapkamer.
Als we de gang volgen komen we in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, ingebouwde multifunctionele ovens en veel kookruimte aan een groot werkblad. Aansluitend aan de open keuken hebben we de eetplaats waar voldoende plaats is voor een tafel met 6 zitplaatsen.
De deur aan de keuken leidt ons naar de badkamer die voorzien is van toilet, douchekabine en lavabomeubel.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers gelegen. Beide slaapkamers hebben voldoende ruimte voor zowel een dubbel bed als genoeg kastruimte. Via een uitvaltrap op de hal tussen de twee kamers kan de zolder worden betreden.

Buiten vind je een fijne tuin met achteraan opslagruimte. Via de opslagruimte kan je doorsteken naar de wijk “Maalderij” waar je makkelijk jouw auto kwijt kan.

Via de woonkamer kan je de kelder betreden, waar veel extra stockageruimte kan worden aangetroffen.

EPC: 334 kWh/m2jaar UC:  20220621-0002626551-RES-1
(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

Benieuwd naar deze prachtige woning?  Maak snel een afspraak!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Renovatiejaar:

2010

Staat:

Instapklaar

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

96 m2

Oppervlakte perceel:

120 m2

Gevelbreedte:

4 m

Terreinbreedte:

4 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

334

Unieke code:

20220621-0002626551-RES-1

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Bijlstraat 198 9120 Beveren