Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt. Grote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt.

Te koopGrote woning in het centrum van Beveren op wandelafstand van de Markt.

Beschrijving

Welkom in de Beukenhoflaan

Centraal gelegen in een rustige buurt, biedt deze woning alle ruimte en comfort die je nodig hebt. Op wandelafstand naar hartje Beveren.

De inkomhal met een alleenstaand toilet leidt naar de gezellige woonkamer met open haard en aangrenzende veranda, die uitkijkt op een grote, prachtige tuin. Vooraan de woning rechts van de inkomhal is een ruimte die momenteel als relaxruimte is ingericht, maar kan altijd worden omgetoverd tot een extra slaapkamer (12m2).
De keuken is voorzien van moderne apparatuur, waaronder een ingebouwde oven, gasfornuis en de mogelijkheid tot een vaatwasser. Er is ook een wasplaats naast de keuken.

Op de eerste verdieping zijn er twee gezellige slaapkamers (17m2 & 20,5m2) en een ruime badkamer met lavabomeubel, bad en toilet. De zolder is bereikbaar via een valtrap. Bovendien beschikt deze woning over niet één, maar twee garages, wat het parkeren van je auto nog gemakkelijker maakt.

Maar dat is nog niet alles! De prachtige tuin biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de zon. Deze woning heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van een heerlijk leven in alle rust en comfort.
Mis deze kans niet en plan snel een bezichtiging!

TECHNISCH:
EPC: 397 kWh/m2jaar, UC: 2836956-RES-2
P-score: A, G-score: A
Geen renovatieverplichting
(Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr)

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1974

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Noord

Bewoonbare oppervlakte:

234 m2

Oppervlakte perceel:

749 m2

Gevelbreedte:

10 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

2

Veranda:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

397 kWh/m²

Unieke code:

20230314-0002836956-RES-2

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Beukenhoflaan 17 9120 Beveren

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.