Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage Ruime halfopen woning met garage

Te koopRuime halfopen woning met garage

Beschrijving

Welkom te Dr. D’Hooghelaan 7, Bazel. Deze woning is gelegen in een rustige wijk op wandelafstand van de polders van Bazel. Het openbaar vervoer, winkels en scholen liggen allemaal vlakbij de woning.

Deze half open woning dient gerenoveerd te worden, maar na renovatie maak je hier een prachtig hedendaagse woning van.

We komen binnen via de inkomhal waar we het gastentoilet en een berging terugvinden. Deze berging kan je gebruiken als vestiaire. Van hieruit komen we in de gezellige en ruime woonkamer. Aansluitend vinden we de keuken die is uitgerust met een kookvuur, dubbele spoelbak, oven en een aparte bergruimte. Verder is er nog een bergruimte waar de stookolietank en aansluitingen voor wasmachine en droogkast zich bevinden.

Vanuit deze ruimte hebben we toegang tot de mooie groene tuin. Zie je het overdekt terras al liggen? Hier is het gezellig vertoeven in de zomer. Er is een tuinhuis voorzien voor het opbergen van de tuinmeubels.

We nemen de trap naar de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers (6,3m2, 11,8m2 en 17,8m2). Ook de badkamer bevindt zich op de verdieping en is uitgerust met bad, lavabo en toilet.

Er is nog een ruime zolderverdieping, momenteel toegankelijk via een valtrap, waar nog 2 extra kamers voorzien kunnen worden.

Als kers op de taart beschikt deze woning over oprit en een garage waardoor je makkelijk de auto’s kan parkeren.

Extra:

  • EPC: 479 kwh/m2jaar, label E, UC: 3168805
  • Renovatieverplichting
  • Wg, Vv, Vg, Gmo, Gvkr
  • Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied, G-&P-score: A&D

Is dit een woning waarvan je jouw thuis kan maken? Maak dan snel een afspraak op 03 369 70 33.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

945

Bouwjaar:

1973

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

166 m2

Oppervlakte perceel:

341 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: D
G-score: A

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

479 kWh/m²

Unieke code:

20240307-0003168805-RES-1

Renovatieverplichting:

Ja

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Dr.D'Hooghelaan 7 9150 Kruibeke

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.