WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN. WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN.

Te huurWONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN PRACHTIGE TUIN.

Beschrijving

Knappe parel te huur vanaf 1 juli 2024!

Stap binnen in Ruipenbroekstraat 1, Hingene (Wintam).

Parkeren is een fluitje van een cent want er is een ruime oprit voorzien en een garage met automatische sectionaalpoort.

Bij binnenkomst laten we je met plezier door de deur en geloof ons, een ruime inkomhal met een handige vestiaire is niet alleen een must, maar ook enorm praktisch. Ook kan je hier het eerste toilet terug vinden.

Verder doorlopen brengt je naar de prachtige woonkamer. De eyecatcher? Het gezellige houtvuur – dit wordt genieten tijdens de koude wintermaanden! Op én top gezelligheid.

Je zal versteld staan van de keuken en de aperitiefruimte met uitzicht op de zuidgerichte tuin. Mocktails en cocktails? De setting is perfect om de avond goed in te zetten. En de ruime raampartijen bezorgen ons een betoverend uitzicht op de MEGA KNAPPE tuin.

Uiteraard beschikt deze woning ook over een extra berging – aan ruimte geen gebrek!

Zin om tot rust te komen? Zoete dromen wachten in een van de drie gezellige kamers boven. En ’s ochtends nooit aanschuiven want we hebben 2 badkamers voor jullie voorzien.

Deze woning ligt trouwens in een doodlopende straat. Prachtige wandelingen in de streek worden vast een vast onderdeel van je wekelijkse routine.

Beschikbaar vanaf 1 juli 2024! Huurvoorwaarden zijn als volgt: de eerste maand huur wordt vooruitbetaald, er wordt een huurwaarborg van drie maanden gevraagd, en de kosten van de plaatsbeschrijving worden gedeeld.

Klinkt dit als jouw ideale plekje? Wacht niet langer en neem snel contact met ons op! We staan klaar om je te helpen.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1999

Staat:

Instapklaar

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

176 m2

Oppervlakte perceel:

695 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woonuitbreidingsgebied

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Vloerverarming aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

239 kWh/m²

Unieke code:

20160302-0001840552-1

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

RUIPENBROEKSTRAAT 1 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.