INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN

Te huurINSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN

Beschrijving

Welkom in het rustige en idyllische Mariekerke! Deze woning beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken. Perfect voor gezellige diners en ontspannen avonden. Geniet van het uitzicht op de tuin terwijl u kookt of ontspant in de woonkamer. Een aparte wasberging zorgt voor extra gemak.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een ontspannend ligbad. Daarnaast biedt de zolderkamer voldoende bergruimte voor al uw spullen.

Deze prachtige woning wordt vrij vanaf 1 juni 2024. Mis deze kans niet om te genieten van het rustige leven in Mariekerke. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2006

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

150 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

155 kWh/m²

Unieke code:

202306140002916595RES1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

JAN HAMMENECKERSTRAAT 14 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.