Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers Modern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers

Optie koopModern centraal gelegen herenhuis met 4 slaapkamers

Beschrijving

IN OPTIE
Welkom in de Stationsstraat in Beveren.

We bevinden ons op 5 stappen van het station en op wandelafstand van het centrum van Beveren. Een heel centrale ligging dus waar u optimaal gebruik kan maken van het openbaar vervoer.
Bij het binnenstappen zie je meteen de troeven van dit prachtige herenhuis: de authentieke elementen zoals de hoge plafonds en prachtige plafondlijsten.

Vanuit de inkomhal stappen we binnen in de leefruimte.
Ook hier dezelfde mooie, hoge ruimtes. Aan de straatzijde bevindt zich de tv hoek en in de middenruimte staat een lange tafel, ideaal voor etentjes met vrienden en famillie.
Als we doorlopen komen we in de keuken. Wat een ruimte! Dit is een plaats waar het licht langs alle kanten binnenvalt. De keuken is prachtig afgewerkt (2018) met hoogwaardige materialen en een natuurstenen werkblad. Elke chef kan zich hier volop uitleven. Alle toestellen zijn aanwezig en er is een zee aan opbergruimte dankzij de vele kasten.
Aansluitend komen we in de badkamer, uitgerust met lavabomeubel en ligbad met douche. Ook deze ruimte werd recent (2018) afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.

Vanuit de keuken heb je zicht op de stijlvol aangelegde buitenruimte. Hier hoef je je geen zorgen te maken over te lang gras, maar kan je volop geniet van de zon en bloemen met op de achtergrond het rustgevend geluid van een stromend fonteintje.  Achteraan de buitenruimte is een praktische tuinberging/knutselhok.

Als we naar boven gaan komen we eerst in de dressing. Deze aangename ruimte met veel zonlicht en ingemaakte kasten kan dienst doen als logeerkamer.
Verder naar boven komen we aan in de grootste slaapkamer. Met 3 grote ramen en hoge plafonds is dit een zeer ruime karaktervolle kamer.
Daarnaast vinden we de tweede slaapkamer met plaats voor een enkel bed en kleerkast.

Met de vaste trap komen we op de zolder. Hier bevindt zich de derde slaapkamer met veluxraam.
Als bonusruimte kan de open ruimte aan de trap, als een extra slaapkamer, bureel, sport- of speelkamer gebruikt worden.

Met dit herenhuis koop je een karaktervol en unieke woning in het centrum van Beveren met 3 tot 5 slaapkamers. Een buitenkans, wees er snel bij en maak een afspraak voor een bezoekje.

EPC: 423 kWh/m2jaar UC: 2434128
(stedenbouwkundige informatie in aanvraag)
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1910

Renovatiejaar:

2018

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Oost

Bewoonbare oppervlakte:

180 m2

Oppervlakte perceel:

145 m2

Gevelbreedte:

5 m

Terreinbreedte:

5 m

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Gaskachels

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

393

Unieke code:

20210625-0002434128-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Stationsstraat 107 9120 Beveren