Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods Prachtige gerenoveerde hoeve met loods

€ 1.975.000

Te koopPrachtige gerenoveerde hoeve met loods

Beschrijving

Ruimte, rust … ruige mogelijkheden (ook) voor paardenliefhebbers

Zo dichtbij de grote steden Mechelen, Antwerpen en Brussel. Zo dichtbij de belangrijkste hippische centra in België en Nederland. Het Azelhof ligt om de hoek. SentowerPark, De Peelbergen, de grootste indoorhal van Europa bij de familie Vanderhasselt in Ternat en/of de ‘Jan Tops Arena’ in Valkenswaard …  hoogstens anderhalf uur rijden.

Parkeer je wagen, je trailer of vrachtwagen op de zeer ruime recent aangelegde oprit of plaats hem gerust in de grote loods of in één van de drie garages. De verkenning mag starten.

Paarden(mensen) hebben (bewegings)ruimte, groen en rust nodig. Die ruimte, rust en een prachtige groene / landelijke omgeving vinden ze hier in Leest, deelgemeente van Mechelen.

Die lijn en het gevoel van ongelimiteerde ruimte om in te leven, te bewegen en te ondernemen, wordt in de luxueuze woning – uiteraard voorzien van alle domotica – helemaal doorgetrokken. Met aandacht voor detail, voor modern en strak interieur. Functionaliteit en comfort altijd als uitgangspunt.

Een ‘ruime’ – het wordt een stokpaardje – hyper geïnstalleerde keuken, de moderne leefruimte en de twee slaapkamers, elk met hun eigen badkamer vervullen de rol van paradepaarden.

Maar hier stopt het parcours nog niet. Bent u klaar voor de barrage? Op de zolder van dit uitzonderlijke pand is er nog meer dan 300 vierkante meter aan bewoonbare oppervlakte. Slaapkamers, badkamers, …  ook hier zijn de mogelijkheden ongelimiteerd.
Al eens aan een B&B gedacht als zijsprongetje? … Denk vooral met ons mee.

Deze woning biedt ongekende mogelijkheden. De centrale ligging en de groene landelijke omgeving vormen daarbij extra troeven. De moderne afwerking, het prachtige interieur en de rust, zijn inbegrepen.

Bent u ook zo benieuwd naar deze prachtige eigendom?
Neem dan als de bliksem contact met ons op via bornem@m3makelaars.be of 0800 29 303. 

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Renovatiejaar:

2012

Staat:

Gerenoveerd

Oriëntatie tuin:

Noordoost

Bewoonbare oppervlakte:

632 m2

Oppervlakte perceel:

3988 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

2

Garage:

3

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Agrarisch gebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Vloerverarming aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

195 kWh/m²

Unieke code:

20230503-0002881336-RES-1

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.