Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem Historische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem

VerkochtHistorische thuis met 3 slaapkamers in het hart van gemeente Bornem

Beschrijving

Welkom in het hart van Gemeente Bornem, waar geschiedenis en charme samenkomen in dit prachtige authentieke herenhuis. Iedereen die al een lange tijd in Bornem woont zal deze knappe parel zeker herkennen. Gezien de tijdloze elegantie kan dit ook niet anders, want met zo’n karakteristieke gevel blijf je de voorbijgangers betoveren en intrigeren.

Het zal jou waarschijnlijk niet verbazen, maar aan ruimte geen gebrek.

De woonkamer straalt karakter uit dankzij de hoge plafonds en grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. Hierdoor ontstaat er een warme en uitnodigende sfeer.

De keuken combineert moderne gemakken met traditionele flair, terwijl de eetkamer perfect is voor het ontvangen van onze gasten en dit terwijl je het hout hoort knetteren vanuit de gezellige houtkachel.

De drie slaapkamers bieden een oase van rust met de sierlijke raamkozijnen die uitkijken op de schilderachtige omgeving van Gemeente Bornem. Dankzij de grote ramen valt er overvloedig natuurlijk licht naar binnen waardoor elke kamer een lichte en luchtige sfeer krijgt. En voor extra ZEN-momenten begeven we ons naar de badkamer waarbij we kunnen kiezen voor een verkwikkende douche of een ontspannend bad.

Buiten nodigt de gezellige binnenplaats uit tot ontspanning en rust.

Verder beschikt deze woning ook nog over een ruime zolder en droge kelder. Zoals we al zeiden, aan ruimte geen gebrek.

Sta je alvast te popelen om van Kloosterstraat 29 jouw historische thuis te maken? Of heb je ambitie om hier een zelfstandige activiteit uit te oefenen? Gelijk heb je! Wij verwelkomen jou met plezier en we vertellen jou graag meer over dit fantastisch erfgoed.

Tot binnenkort!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

701

Bouwjaar:

1918

Renovatiejaar:

1980

Staat:

deels te renoveren

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

238 m2

Oppervlakte perceel:

140 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

610 kWh/m²

Unieke code:

202308080002960961RES1

Renovatieverplichting:

Ja

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Kloosterstraat 29 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.