Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat Een unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat

Te koopEen unieke parel van een Herenhuis met zonnige tuin in centrum Brasschaat

Beschrijving

Renoveren kent vele gradaties en manieren. Hoe het in deze herenwoning is gedaan, is van het hoogste niveau. Alle verdiepingen en ruimtes zijn ten volle benut en tot in de kleinste details afgewerkt met hoogwaardige materialen. Gelegen in de welgekende Leopoldslei in Brasschaat. In het centrum en op wandelafstand van scholen en winkels. 
Hoge plafonds en ramen zijn een kenmerk van herenwoningen, ook in deze woning zijn deze aanwezig. Achteraan is er met veel raampartijen gewerkt. Door dit alles heeft de woning een zeer ruimtelijk en licht gevoel. 
Visgraatparket aanwezig in bijna alle kamers.
Op de eerste verdieping kan u een eerste slaapkamer vinden, dit is tevens de grootste en is voorzien van ingemaakte kasten. De badkamer is een exemplaar waar veel mensen van dromen. Met een inloopdouche én vrijstaand bad waar je tijdens het baden van de natuur kan genieten. De 2de verdieping heeft nog 2 slaapkamers ook voorzien van ingemaakte kasten. Deze 2 kamers hebben een gedeelde douchekamer volledig in de stijl met de grote badkamer. 
De tuin van 40m diep en het terras achteraan zijn samen met de oprit ook volledig terug aangepakt. Er is plaats voor 3 wagens op de oprit. Wees snel en kom kijken voor het te laat is! Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Renovatiejaar:

2022

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

178 m2

Oppervlakte perceel:

600 m2

Gevelbreedte:

6 m

Terreinbreedte:

12 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: D

Comfort

EPC:

292 kWh/m²

Unieke code:

20220613-0002613772-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Leopoldslei 174 2930 Brasschaat

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.