Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem Prachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem

Te koopPrachtig gerenoveerd herenhuis in het hart van Bornem

Beschrijving

Ontdek de tijdloze charme van dit recent volledig gerenoveerde herenhuis, centraal gelegen in het hart van Bornem. Een oase van gezelligheid verwelkomt je zodra je de drempel overstapt. De vele raampartijen zorgen voor veel en natuurlijk licht. De afwerking van de keuken kan je nog zelf kiezen, maar hier zal je zeker heel wat lekkere gerechtjes op tafel kunnen toveren. Op het gelijkvloers vinden we ook nog een apart gastentoilet terug en ook een berging voor de wasjes en de plasjes.

Binnen omarmt elke ruimte authenticiteit en warmte. Op de eerste verdieping kunnen we 3 zeer ruime slaapkamers terugvinden. En de badkamer beschikt over alle comfort: een verkwikkende douche tijdens de warme zomermaanden en een deugddoend bad tijdens de koudere wintermaanden.

De kers op de taart is de prachtige zolderkamer op de tweede verdieping. Deze kamer is een verborgen schat met een eigen terras dat uitnodigt tot ontspanning onder de sterren. Dit is niet zomaar een huis; het is een tijdloos toevluchtsoord waar modern comfort en historische charme hand in hand gaan. Welkom thuis.

Buiten hebben we een ruime stadstuin. Hier kan je een prachtige oase van rust en sereniteit maken.

Aan jouw wagen hebben de eigenaars ook gedacht: parkeren doe je in jouw privatieve garagebox aan de overkant. 

Wens je deze parel graag te bezoeken? Geef ons snel een seintje. We verwelkomen jou met plezier.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

458

Renovatiejaar:

2022

Staat:

Gerenoveerd

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

175 m2

Oppervlakte perceel:

440 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Vloerverarming aardgas

EPC:

178 kWh/m²

Unieke code:

20220824-0002661102-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

BOOMSTRAAT 98 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.