Handelspand op zichtlocatie in de Boomstraat. Handelspand op zichtlocatie in de Boomstraat. Handelspand op zichtlocatie in de Boomstraat. Handelspand op zichtlocatie in de Boomstraat. Handelspand op zichtlocatie in de Boomstraat. Handelspand op zichtlocatie in de Boomstraat. Handelspand op zichtlocatie in de Boomstraat. Handelspand op zichtlocatie in de Boomstraat. Handelspand op zichtlocatie in de Boomstraat. Handelspand op zichtlocatie in de Boomstraat. Handelspand op zichtlocatie in de Boomstraat.

VerhuurdHandelspand op zichtlocatie in de Boomstraat.

Beschrijving

Welkom in de Boomstraat 114 te Bornem.

De winkelstraat van een prachtige gemeente!

Ben je een ondernemer of sta je te popelen om te ondernemen en binnenkort aan de wereld te vertellen dat je nieuwe zaak open gaat? Misschien is dit handelspand wel datgene dat jij zoekt.

Het winkelgedeelte beslaat een oppervlakte van 60m² en achteraan heb je nog een stockageruimte met kitchenette van 15m². Er is ook een apart gastentoilet en een kruipkelder aanwezig. En wil je graag ook even genieten van de zon, dan kan dit op het koertje. 

Mocht dit niet voldoende zijn, dan is de rechtse zijde van het pand misschien wel een leuke opportuniteit om mee te huren. Dit kan mits betalen van een huurprijs van 890 euro per maand.

Elk pand heeft zijn eigen ingang maar achteraan in de stockageruime kan je wel van het ene pand naar het ander mocht dat nodig zijn.

Dit pand is ook onmiddellijk beschikbaar dus je hoeft niet lang te wachten om erin te vliegen.

Zin om eens te komen kijken? Gelijk heb je!

Huurafspraken: 3 maanden huurwaarborg, plaatsbeschrijving op gemene kosten, eerste maand huur vooruit betaald. 

 
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

75 m2

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Unieke code:

20220328-0002569411-KNR-4

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Boomstraat 114 B1 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.