Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht Handelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht

Te huurHandelspand dichtbij het centrum van Zwijndrecht

Beschrijving

IN OPTIE
Ooit de droom gehad om een bakker/slagerij te willen starten in een wijk en dichtbij het centrum van Zwijndrecht? Dan is deze moderne bakkerij gelegen in de Nachtegalenlaan 2 te Zwijndrecht misschien iets voor jou!

Via de automatische schuifdeuren kom je in de ruime winkelruimte (63m2). Deze beschikt over verschillende gekoelde toonbanken, grote rekken voor de broden, een koelkast voor kazen en een koel toonbank voor de koffiekoeken. De airco in de winkelruimte zorgt voor een ideale temperatuur.

Verder heb je in deze bakkerij 2 ruime bergruimtes (7m2&9,4m2) , een keuken (9,4m2) voorzien van dubbele lavabo en ijskast en een apart toilet.

De zij ingang geeft nog een ruimte voor stockage (28m2) van broden, koffiekoeken,….. Voor deze ingang is parkeerplaats voorzien waardoor het makkelijk is om te laden en lossen.

Direct beschikbaar

Extra:

  • Aan alle ramen zijn elektrische rolluiken voorzien.
  • Dankzij de drie parkeerplaatsen en 4 fietsenplaatsen voor de bakkerij ben je als bakker goed bereikbaar.
  • Zonnepanelen ca 5,5 kWh/jaar dekken een groot deel van het verbruik.
  • EPC: 345 kWh/m2jaar, UC: 2627743

Kosten:
1 800 euro/maand
nutsvoorzieningen: contracten zelf af te sluiten
Plaatsbeschrijving: elke partij betaalt de helft

Interesse? Neem dan snel contact op met ons! 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

123 m2

Oppervlakte perceel:

123 m2

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Elektriciteit

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

345

Unieke code:

20220622-0002627743-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Nachtegalenlaan 2 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.