Handelspand aan station van Puurs Handelspand aan station van Puurs Handelspand aan station van Puurs Handelspand aan station van Puurs Handelspand aan station van Puurs Handelspand aan station van Puurs Handelspand aan station van Puurs Handelspand aan station van Puurs Handelspand aan station van Puurs Handelspand aan station van Puurs Handelspand aan station van Puurs Handelspand aan station van Puurs

Te huurHandelspand aan station van Puurs

Beschrijving

Op zoek naar een supertof handelspand op de per-fecte locatie in Puurs? Dan heb je ze gevonden!

Dit pand leent zich uitstekend voor meerdere activiteiten: kantoorruimte, winkel, … echt, je hebt nog alle mogelijkheden want het pand kan nog zelf ingericht worden.

We betreden het pand via de deur naast de gigantische vitrine. Wat visibiliteit betreft ga je dus al zeker all in kunnen gaan.

We lopen zo de handelsruimte binnen van 73 m2. Aan de linkerkant kunnen we de toegang terugvinden tot het sanitair. Lopen we zo even verder naar rechts dan betreden we nog 2 extra ruimtes van tezamen 70 m2 die naargelang de activiteit kunnen dienst doen als opslag/atelier/keuken/ …

Oh ja, we kunnen achteraan het pand ook nog een superleuke zuidgerichte koer terugvinden van 33 m2. Hier wordt het zalig genieten tijdens jouw middagpauze.

En je zorgen maken over waar jouw cliënteel moet parkeren is ook niet nodig. Voor het pand is namelijk voldoende parkeergelegenheid

Dit pand is onmiddellijk beschikbaar dus beginnen jouw handen te jeuken om een nieuwe zaak te starten, maak dan snel je afspraak!

Huurafspraken: eerste maand huur vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg, onroerende voorheffing ten laste van de huurder en plaatsbeschrijving op gedeelde kost.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bewoonbare oppervlakte:

156 m2

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

263 kWh/m²

Unieke code:

20230512-0002890973-KNR-1

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Stationsstraat 48 1 2870 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.