Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever Handelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever

Te koopHandelspand met atelier en woonst op toplocatie in Linkeroever

Beschrijving

Op zoek naar een handelspand met atelier en woonst op een toplocatie in Linkeroever? Dan is dit handelspand gelegen in de Willem Van Haechtlaan 65 iets voor jou.

Het is gelegen nabij invalswegen en het openbaar vervoer.
De eigendom bestaat uit een handelsgelijkvloers van 200m2 (nu ingericht als bakkerij). Het gelijkvloers bestaat uit een winkelruimte van 54m2 met veel lichtinval, een atelier van 76m2 en daarachter bevindt zich nog een ruime opslagplaats van 36m2 met toilet. Dankzij een toegangspoort / garagepoort aan de achterkant van het gebouw heb je twee toegangsmogelijkheden en kan je makkelijk je opslag laden en lossen.

Op de verdieping vind je de ruime woonst van 116m2. De woning is volledig gerenoveerd.
Je komt binnen in een grote lichtrijke woonkamer die eventueel kan worden omgevormd naar twee slaapkamers.
Via de hal kom je in de ruime slaapkamer met aangrenzend de badkamer met lavabo en douche. 
Als je verder loopt in de hal kom je in de ruime leefruimte. Deze ruime leefruimte is recent aangebouwd met een grote moderne leefkeuken en eetplaats. Ook vind je hier een tweede woonkamer en toegang tot het zonnige terras waar het heerlijk vertoeven is.

Meer informatie op kantoor! 
G-&P-score: B
Renovatieplicht
EPC: F, UC: 2495254
(Stedenbouw in aanvraag).
Extra: een verkoop op aandelen is mogelijk!

Klinkt dit als muziek in de oren of wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact op met ons!
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1965

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

330 m2

Oppervlakte perceel:

330 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: B
G-score: B

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Beglazing:

Dubbele beglazing

Unieke code:

20211119-0002495254-KNR-1

Renovatieverplichting:

Ja

Elektriciteitskeuring:

Nee, Niet conform

Locatie

Willem van Haechtlaan 65 2050 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.