Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers Grote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers

Te koopGrote te renoveren bel-étage met 4 slaapkamers

Beschrijving

Welkom in de Neerstraat te Zwijndrecht.

De bel-étage die we u hier laten zien ligt in een rustige buurt op 2 straten van het centrum en slechts op 10 minuutjes wandelen van de tramhalte.

Bij binnenkomst in de woning komt u in de ruime inkomhal, voorzien van een ruime vestiare. Vanaf de inkomhal heeft u de mogelijkheid om direct naar de garage of de badkamer op het gelijkvloers te gaan.
Deze badkamer is momenteel voorzien van een lavabomeubel en bad. Er is meer dan genoeg ruimte voorzien om hier ook een douche te plaatsen.

De grote garage biedt genoeg ruimte voor de wagen, fietsen en dergelijke. Hier is ook een uitgietbak voorzien.
Door de tweede poort van de garage komen we aan op het terras dat ons toegang verleent tot een stalletje, een af te breken garage en de tuin.
Geen schrik voor de nabijheid van de expressweg.  Binnen de werken voor het Oosterweeltrace, wordt binnenkort een geluidsberm geplaatst tussen de autostrade en de achtertuin.  

Op de eerste verdieping lopen we direct in de grote woonkamer die een mooi uitzicht op de tuin biedt. Hier is zowel ruimte voor een eetkamer en een salon.
Verder is er een ready-to-go keuken aanwezig die ruim voldoende plek heeft om deels omgetoverd te worden tot ontbijthoek of eetplaats.
Verder is er een apart toilet voorzien en een kamer in te richten naar keuze, perfect voor een extra slaapkamer, speelkamer of bureau.

Op de tweede verdieping kan u 3 ruime slaapkamers vinden, elk met voldoende ruimte voor een dubbel bed.
Hiernaast is er ook een tweede badkamer aanwezig die momenteel voorzien is van een lavabomeubel, toilet en douche.
Mits het plaatsen van een trap, kan de zolder, gebruikt worden als extra opbergruimte.

plan snel een bezoek en ontdek de vele mogelijkheden van deze woning.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1966

Staat:

Te renoveren

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

173 m2

Oppervlakte perceel:

266 m2

Gevelbreedte:

7.3 m

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Garage:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met landelijk karakter

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Beglazing:

Enkele beglazing

EPC:

553

Unieke code:

20200917-0002316638-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Nee, Niet conform

Locatie

Neerstraat 35 A 2070 Zwijndrecht

Interactief vloerplan