Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats. Gezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats.

VerkochtGezellige instapklare gezinswoning met tuin en staanplaats.

Beschrijving

Staat “rustig wonen” helemaal bovenaan op je verlanglijstje? Lees dan zeker even verder want we zijn ervan overtuigd dat je nog meerdere zaken kan afvinken hoor.

Loop je even mee?

De inkomhal met apart gastentoilet, nodigt je alvast uit om verder te piepen want een gezellige leefruimte met grote raampartijen staat alvast op jou te wachten. Deze ruimte loopt mooi over in de open leefkeuken waar genoeg plek is voor een extra ontbijttafel. Je merkt alvast ook op dat er 2 bergingen zijn in de nabijheid van de keuken en de leefruimte. Opgeruimd staat alvast heel netjes…

We draaien even de trap op naar boven en stond een spiksplinternieuwe badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel ook op je lijstje? Super!

We wandelen even door naar de eerste slaapkamer, welke een fantastisch zicht heeft over het water. Hier zal je af en toe wat langer aan het raam staan genieten 😉

De tweede en derde slaapkamer zijn ruim genoeg en zijn zo gezellig dat zoete dromen allicht vanzelf komen.
In alle kamers kan je een dubbel bed zetten dus kinderen kunnen hier lekker groot worden.

Een zolder met vlieringtrap is handig om nog andere spullen te stockeren.

We nemen terug de trap naar beneden en wandelen door naar de tuin met een ruim aangelegd terras. Een ruime berging achteraan de tuin is handig om fietsen te stallen maar ook om je tuinmeubelen in de winter weg te zetten. Je kan dit bekijken als een zeer ruim tuinhuis. Een kleine wagen kan hier ook perfect in maar je kan je wagen ook voor de deur of achter de woning zetten.

Wat de omgeving betreft, in een mum van tijd ben je met de wagen op de N16 of neem je de benen en geniet je van prachtig natuurgebied dat achter de woning ligt. Wat denk je?

Helemaal enthousiast? Maak dan als de bliksem een afspraak op ons gratis nummer 0800 29 303.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

775

Bouwjaar:

2002

Renovatiejaar:

2016

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

125 m2

Oppervlakte perceel:

230 m2

Gevelbreedte:

7.5 m

Terreinbreedte:

7.5 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

139

Unieke code:

20200923-0002319190-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Eikse Amer 40E 2870 Puurs-Sint-Amands

Interactief vloerplan