Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage

VerkochtGezellig woonhuis met 3 slaapkamers en ruime garage

Beschrijving

In Mariekerke ligt dit charmante woonhuis met 3 slaapkamers, zonnige leefruimte en gerieflijke garage.

Gezelligheid troef in dit goed onderhouden huis uit de jaren 60 met leuke vintage elementen die nu opnieuw in trek zijn. Hier kom je graag thuis!

De grote leefruimte komt in drie: vooraan een charmante zithoek, tussenin een extra ruimte met schouw, achteraan een grote veranda die dienst kan doen als eetruimte, speelplek voor de kinderen of rust.

Aan de zijkant van het huis heb je ook nog een wasplaats, een toilet, een gezellige keuken en een extra ruimte die ingericht kan worden als bureau of eetruimte, allemaal badend in het licht.

De grotendeels vernieuwde raampartijen en lichtkoepel zorgen voor een constante gloed van licht en maken een heerlijke verbinding met buiten.

3 Slaapkamers

Boven zijn drie toffe, grote slaapkamers en een lichtrijke badkamer. Je kan zowel boven als beneden naar het toilet.
Een zolder met opklaptrap zorgt voor nog extra opbergruimte moest dat al nodig zijn.

Ruime garage

Ben jij een kleine zelfstandige of hobbyist die wel wat extra ruimte kan gebruiken? De zeer ruime garage biedt ruimschoots plaats voor een grote camionet, aanhangwagen en opslagruimte en is via een elektrische poort perfect toegankelijk langs de zijkant van het huis.

Gezellige straat

Dit woonhuis ligt aan de rand van Mariekerke in een mooie, gezellige straat met bomen, bevindt zich vlakbij een schooltje, de pittoreske dorpskern en is op wandelafstand van de mooie Scheldedijken. Ook een bushalte is vlakbij. De straat is erg rustig maar verbindt je in een oogwenk met St-Amands of Bornem.

Wil jij van deze woning jouw nieuwe thuis maken?

Bel ons voor een rondleiding!

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

813

Bouwjaar:

1962

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

146 m2

Oppervlakte perceel:

366 m2

Terreinbreedte:

7 m

Aantal slaapkamers:

6

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Karel Van Doorslaerlaan 63 2880 Bornem