Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is. Uniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is.

Te koopUniek huis waar wonen en de uitoefening van een zelfstandige praktijk mogelijk is.

Beschrijving

Deze woning geeft u de mogelijkheid om te wonen én uw zelfstandig beroep uit te oefenen. Waar je privé en werken gescheiden kan houden. Vooraan het gebouw situeren zich drie ruime kamers die je eventueel kan in delen als kantoorruimte of praktijk. Mogelijkheid tot atelier.
In het achterste gedeelte van de woning komt u in het ruime woongedeelte met een loftgevoel. Een leefruimte van +/- 81m2 en met een open keuken voorzien van eiland en ontbijthoek.  Aansluitend is de veranda waar je zomer en winter kan vertoeven. Er is een aparte berging die tevens te gebruiken is als wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er nog drie slaapkamers waarvan de master bedroom rechtstreeks verbonden is met de grote badkamer en dressing. Verder is er voor extra comfort nog een tweede badkamer. Op de mezzanine is er nog een plaats dat je eventueel kan gebruiken als bureau of bibliotheek. Bijkomend als buitenruimte is er een terras van +/- 45m2. Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1784

Bouwjaar:

1959

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Noord

Bewoonbare oppervlakte:

306 m2

Oppervlakte perceel:

250 m2

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Veranda:

1

Terras:

1

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

412

Unieke code:

20220301-0002555008-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Van De Weyngaertlei 2 2180 Antwerpen