Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie! Energiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie!

VerhuurdEnergiezuinig appartement te huur op een prachtige locatie!

Beschrijving

Altijd al willen wonen in een rustige omgeving, maar toch centraal gelegen? Lees dan zeker verder!

Na een lange wandeling op de prachtige dijk van Branst, neem je de lift naar de eerste verdieping. Hier is het gezellig thuiskomen in het appartement met een bewoonbare oppervlakte van 66m². Deze beschikt over een leefruimte met open keuken die voorzien is van alle nodige toestellen en opbergruimte. Handig toch?

Verder is het heerlijk vertoeven op het zonneterras van 22m².

Bovendien kan u genieten van 2 slaapkamers (12 – 7m²) en een badkamer met ligbad en dubbele wastafel.

Wat met jouw wagen? Hiervoor heb je voldoende ruimte in de ondergrondse parkeergarage waar je jouw staanplaats kan terugvinden. Deze is tevens ook uitgerust met een extra berging. Je fiets kan je met een gerust hart achterlaten op de aparte fietsenberging. En het afval berg je gewoon op in de daarvoor voorziene afvalberging. Opgeruimd staat netjes!

Lasten per maand: 800,- euro/maand huurprijs + 50 euro/maand provisie voor gemeenschappelijke lasten + 30 euro/jaar prosumententaks zonnepanelen (hierdoor zijn uw energiekosten nihil)

Afspraken: Eerste maand vooruit betaald, 3 maanden waarborg en de helft van de kosten van een plaatsbeschrijving.

Wil je graag dit appartement verder ontdekken? Bel ons gerust op het gratis nummer 0800 29 303.

We helpen jou met veel plezier verder.

 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2018

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

66 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Beglazing:

Driedubbele beglazing

EPC:

82.4

Unieke code:

12007-G-2015/0256/EP13790/A001/D01/SD011

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Branstsedreef 12 2880 Bornem