Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage. Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Te koopRuime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, tuin en garage.

Beschrijving

Welkom te Hoogkamerstraat 332A. Achter deze leuke gevel, schuilt een woning die helemaal klaar is om jou te verrassen. Parkeer je wagen alvast op de oprit en we beginnen aan onze rondleiding.

Als eerste komen we toe in de inkomhal. We doen onze schoenen uit en zetten deze even aan de kant. Daarna lopen we door naar de leefruimte. Het eerste dat je wellicht opvalt is de knappe parketvloer en de grootte ervan. De vele raampartijen zorgen voor veel licht. En op koude winteravonden geeft de sfeervolle gashaard extra warmte en gezelligheid.

We lopen verder door naar de keuken. Deze is gebruiksvriendelijk en hélemaal klaar om lekkere gerechtjes te toveren. Hier nemen we alvast rustig onze tijd om te proeven van al dat lekkers.

Eens ons buikje vol, nemen we de trap naar boven. De eerste ruimte waar we onze halte zullen houden is de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, toilet en lavabo.

Verder beschikt deze verdieping nog over 3 zeer ruime slaapkamers. En ook een aparte berging. Aangezien deze beschikt over een raam, kan je hier perfect een bureauruimte van maken.

De vaste trap naar de zolder brengt ons naar een ruime zolderkamer. Maak je hiervan jouw master bedroom? Of kies je voor extra opbergruimte? Aan jou de keuze.

Eenmaal terug beneden, lopen we door naar de tuin. Maar het gezellig overdekt terras is hier zeker de eyecatcher. Heb je de buitenbar gespot? Hier wordt het genieten, zowel winter als zomer.

Op het gelijkvloers kunnen we ook nog een berging terugvinden. Ideaal voor de wasjes en de plasjes. En ook het apart gastentoilet bevindt zich op het gelijkvloers. Wat handig!

Jouw wagen parkeer je ofwel op de oprit, ofwel in jouw garage. Zo staat deze ook tijdens de koude wintermaanden lekker warm binnen.

Interesse om deze woning te bezichtigen? Gelijk heb je! Want met de nodige verdere afwerking én een likje verf, tover jij deze woning hélemaal om tot jouw gezellige cocon!
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2002

Staat:

kleine werken

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

132 m2

Oppervlakte perceel:

403 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met landelijk karakter

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Ja

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

199 kWh/m²

Unieke code:

20200811-0002302666-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Hoogkamerstraat 332 A 9140 Temse

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.