2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg. 2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg.

Te koop2-slaapkamerwoning met tuin, autostaanplaats en achteruitweg.

Beschrijving

Welkom te Buisstraat 106 te Sint-Amands. Dit lichtrijk, charmant rijtjeshuis met 2 slaapkamers beschikt over een afgewerkte zolderkamer met vaste trap, gezellige tuin én autostaanplaats. De deur staat alvast op een kier, volg je mee?

We komen toe in de inkomhal. Er is voldoende ruimte voorzien voor jasjes en boekentasjes. Als we verder doorlopen komen we toe in de cosy leefruimte mét open keuken. De velxuramen zorgen ervoor dat het licht naar binnen wordt gezogen.

Bovendien heb je vanuit de eetkamer een mooi zicht op jouw gezellige tuin waar je binnenkort kan klinken samen met jouw vrienden en familie op je nieuwe thuis! Plan die datum van jouw housewarming maar al in 😉

Verder beschikt deze woning over 2 slaapkamers én een badkamer met inloopdouche. De zolderkamer kan je nog zelf invullen: een extra slaapkamer, of heb je toch nog nood aan extra opbergruimte? Beide kan.

Ook is er beneden nog een aparte bergruimte voor de wasjes en de plasjes. En bovendien beschikt deze woning ook nog over 2 toiletten – ééntje boven, ééntje beneden. Handig toch?!

Het tuinhuis geeft jou nog de luxe voor extra opbergruimte. En jouw wagen parkeer je gewoon achteraan – want daar is een staanplaats voorzien. Tot slot sluiten we af met de kelderruimte. Altijd een leuke meerwaarde.

Denk je dat deze woning wel eens je nieuwe thuis kan worden? Neem dan zeker contact met ons op.

kim@m3makelaars.be
0493/50.89.42

Tot binnenkort!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

399

Bouwjaar:

1935

Renovatiejaar:

2003

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

126 m2

Oppervlakte perceel:

225 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

167 kWh/m²

Unieke code:

20221223-0002763453-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Buisstraat 106 2890 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.