Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen Trendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen

VerkochtTrendy duplex met 2 slaapkamers en 2 terrassen

Beschrijving

Welkom te Breendonk, hét hart van de Belgische Brouwerij Duvel Moortgat én centraal gelegen – want op een wip ben je vertrokken richting Brussel of Antwerpen! Maar niet enkel Duvel heeft hier zijn thuishaven hoor, ook dit trendy duplex appartement.. Loop gerust even met ons mee.

We nemen de trap naar boven en komen aan op de eerste verdieping. Toegekomen in de inkomhal hangen we onze jas even weg en starten we onze bezichtiging. In de inkomhal vinden we een gastentoilet terug met handenwasser. Ideaal voor jouw bezoekers. Toegekomen in de leefruimte met open keuken, valt het jou meteen op hoe gezellig het hier is. Komt het nu door de lichtinval? Of het gezellige terras? Wij vermoeden door beide 😉 Terwijl de TV aanstaat, sta jij te roeren in jouw kookpotten. De keuken is volledig geïnstalleerd en dus ready to go.

In de ruimte ernaast kan je jouw wasmachine en droogkast plaatsen. Zo is alles mooi opgeborgen, maar toch binnen handbereik.

Als we de trap naar boven nemen komen we in de nachthal. Deze brengt ons in de badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo. Voldoende plaats voor de dagdagelijkse ochtendrush dus.

In dezelfde nachthal bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers. De ene met een ingebouwde kast, de andere met een privé terras. Welke kamer zal jouw voorkeur genieten?

Het appartement beschikt bovendien over een zeer uitgebreid postinterventiedossier en over de elektriciteit hoef je jou ook geen zorgen te maken, deze is conform.

Nog een leuk weetje: er is nog een gemeenschappelijke afvalberging en ook jouw fiets kan je daar veilig opbergen.

Kom je graag dit appartement persoonlijk ontdekken? Bel ons op 0800 29 303 en we maken met plezier tijd voor je vrij.
 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1930

Renovatiejaar:

2014

Staat:

Instapklaar

Oppervlakte perceel:

84 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

124

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Breendonk-Dorp 86 102 2870 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.