Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras. Duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras.

VerkochtDuplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras.

Beschrijving

Welkom in de Borgstraat 139 te Sint-Amands.

In deze kleine residentie DA VINCI kan je een pareltje van een duplex terug vinden. We nemen je uiteraard met plezier mee.

We wandelen samen door naar de voordeur. We openen de deur en eenmaal toegekomen in de gemeenschappelijke inkomhal zal het jou meteen opvallen dat je deze enkel hoeft te delen met de lieve buren op het gelijkvloers.

We nemen de trap naar de eerste verdieping en komen toe aan de duplex. Als we de deur openen, vinden we de inkomhal terug met apart gastentoilet. Hang je jas alvast even weg en we lopen verder door naar de leefruimte. Ik zie dat je al meteen oog hebt voor het ruime terras. Dat wordt genieten als de zon weer komt piepen. De vele en grote raampartijen zorgen voor een directe lichtinval, ook in de keuken. Zo heb je het hele jaar door het zonnetje in huis.

Kook je graag op gas? Super! Er is ook tevens een vaatwasser aanwezig. Weer een klusje uitgespaard. Zullen we eens naar de slaapkamers gaan kijken? Deze bevinden zich een verdiep hoger. Ook de badkamer kan je hier terugvinden.

De 2 slaapkamers zijn ruim genoeg om een tweepersoonsbed te plaatsen. En de badkamer? Die is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en toilet. De wasjes doe je in een aparte berging waar ook de CV-brander staat, maar ook in de badkamer is er eventueel extra plaats voorzien.

Heb je nood aan een garagebox en extra opbergruimte? Dan is het mogelijk om een privatieve garagebox aan te kopen voor €20.000. Huren kan ook.

Dit appartement kan helemaal de jouwe worden bij akte.

De gemeenschappelijke last per maand bedraagt 74,73 euro/maand.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

623

Bouwjaar:

2008

Bewoonbare oppervlakte:

95 m2

Oppervlakte perceel:

95 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

217

Unieke code:

20210322-0002385977-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Borgstraat 139 2 2890 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.