Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen! Voor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen!

VerkochtVoor de mensen die net dat tikkeltje meer luxe wensen!

Beschrijving

Welkom in het mooie groene Hingene!

Dit duplex-appartement, gebouwd in 2009 is midden in het centrum gelegen. Alle winkels heb je op wandelafstand maar dat is nog niet alles. We hebben nog meer in petto hoor.

Dit energiezuinig appartement moet je bekijken als een instapklare woning met een ruim terras. We starten onze rondleiding alvast op de gelijkvloerse verdieping in de inkomhal.

We merken meteen een reeks ingemaakte kasten. Alle nutsmeters zitten hier mooi opgeborgen. Benieuwd naar verdieping 1! Laat ons dan snel de trap nemen en aanschouw een prachtige woonkamer met gashaard en grote raampartijen. Prachtig toch? Dan heb je de keuken nog niet gezien. Alle comfort voorhanden. De berging naast de keuken is lekker praktisch. Hier kan je ook je wasmachine en droogkast kwijt. Geen zin om aan de was te denken maar liever aan die cocktail die je zal drinken op jouw terras in de zomer! Gelijk heb je!

We moeten wel nog even naar de kamers boven gaan kijken. Er zijn er 2! De grote slaapkamer beschikt zelfs over een gashaard! Hotelgevoel alom. En dan die dressing …. ingemaakte kasten maken deze kamer compleet. Een hotel heeft vaak ook een luxueuze badkamer! Wel ook dat kan je hier afvinken!

Bovendien moet je je hier niet onveilig voelen. Een alarm is ook aanwezig!

En leuke buren krijg je er ook bij. Ze heten M3 makelaars :-).

Bovendien zijn er geen gemeenschappelijke kosten. De elektriciteit is conform en het volledig postinterventiedossier is voorhanden! Check check dubbel check!

En vanaf akte kan het helemaal de jouwe worden!

Zin gekregen in een bezoek? Maak dan snel jouw afspraak.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

691

Staat:

Instapklaar

Bewoonbare oppervlakte:

115 m2

Gevelbreedte:

8 m

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

135

Unieke code:

20220118-0002528232-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Frans Van Haelenstraat 4a 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.