Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen Duplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen

VerkochtDuplex met 3 slaapkamers, ruim zonneterras, 2 ondergrondse staanplaatsen

Beschrijving

Welkom te Weertstraat 9. Deze me-ga-knappe duplex is gelegen in Mariekerke en ligt vlak aan de Schelde. Het ideale startpunt voor prachtige wandel- en fietstochten. En geloof ons, hier zal je zeker tot rust komen. Maar voor we de dijk opwandelen, nemen we jou toch graag eerst mee naar het appartement.

We nemen de lift naar de 2e verdieping en komen toe in de privatieve inkomhal. Onze schoenen zetten we even aan de kant en wandelen naar binnen. Hier kan je aan de rechterzijde het gastentoilet met handenwasser terugvinden. Voor de sfeer erin te houden heeft de eigenaar alvast ingebouwde speakers geplaatst. MNM, Qmusic of Joe? Jij kiest!

Aan de andere kant van de inkomhal bevindt zich de eerste slaapkamer. Hier wordt het heerlijk ontwaken. Schuifdeur open en je kan genieten van een lekker kopje koffie op het terras.

We lopen verder door in de hal en komen toe in de leefruimte met open keuken. Het zal jou meteen opvallen hoeveel licht hier naar binnenvalt. En in de keuken waan je jezelf zeker een sterrenchef hoor. Het professionele fornuis (gasvuur + oven), zullen jou hier zeker een handje bij helpen. Verder beschikt deze keuken ook nog over een combi-oven en een stoomoven. Ook een dubbele ijskast mag hier niet ontbreken, want deze zal je zeker nodig hebben voor al die lekkere gerechtjes die jij op tafel zult toveren. Laat ons maar weten wanneer wij onze voetjes eens onder de tafel mogen komen schuiven 😉 Afwassen hoeven we niet de doen, daar zorgt de vaatwasser wel voor. Mocht je toch iets klein willen afwassen, dan kan dit perfect in de dubbele spoelbak. De aanpalende berging biedt voldoende plaats voor het opbergen van de andere etenswaren. En de ingebouwde kast zorgt er dan weer voor dat we onze wasjes en plasjes in alle comfort kunnen doen.

Terug toegekomen in de leefruimte zetten we onze rondleiding verder. Valt het jou op hoeveel ruimte hier is? Hier kan je zonder moeite een heleboel vrienden uitnodigen voor een gezellige avond. Hou je het toch liever wat rustiger, dan zorgt de automatische bio-ethanolhaard voor de andere sfeervolle avonden. Netflix op en relax!

We nemen de trap naar boven en nemen de eerste kamer links. Een tweede slaapkamer met inbouwkasten en dressing ligt op ons te wachten. Aan opbergruimte geen gebrek!

De derde slaapkamer bevindt zich ook op deze verdieping. Uiteraard ook weer heel ruim, wat had je anders verwacht 😉

De badkamer zal jou zeker en vast ook verrassen. Klaar? Hier gaan we. Toegekomen horen we al meteen de radio, want ook hier zijn er ingebouwde speakers. Heb je ’s avonds nood aan wat ontspanning? Dan zal het ligbad met jetstreamfunctie jou zeker en vast de nodige rust geven. Moet het ’s morgens snel gaan, dan zal de dubbele lavabo zeker en vast van pas komen. En als het echt héél snel moet gaan, dan ga je gewoon met 2 onder de douche. Je hoort het goed, er zijn hier niet 1, maar wel 2 douches. Super handig, toch?! Het tweede toilet bevindt zich ook in de badkamer.

We nemen de trap terug naar beneden. Daar doen we de schuifdeur open en wandelen door naar ons heerlijk west-georiënteerd terras. Hier is het echt een oase van rust. Aan de ene zijde kan je genieten van de middagzon op jouw ligstoel en aan de andere zijde kan je dineren en genieten van de late avondzon. Wij zijn hélemaal fan!

Onze laatste halte houden we in de ondergrondse garage. Hier kan je niet 1 maar 2 staanplaatsen terugvinden met extra opbergruimte. Nooit meer zoeken naar parkeerplaats, super handig!

En om de sfeer in het gebouw op peil te houden, wordt er in de winter vaak een winterdrink georganiseerd in de gemeenschappelijke tuin. Dat is voor binnen enkele maanden, nu nog genieten van de zon!

Belangrijk weetje, de gemeenschappelijke last per maand bedraagt 198,90 euro.

Zin in een bezoek? Gelijk heb je!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

920

Bouwjaar:

2009

Staat:

Luxe afwerking

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

180 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Terras:

2

Parking buiten:

2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

125

Unieke code:

20200928-0002321047-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Weertstraat 9 2 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.