Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats. Duplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats.

VerkochtDuplex appartement met 2 slaapkamers, terras en ondergrondse staanplaats.

Beschrijving

Welkom in Residentie Barelhof. Op deze toplocatie kan je een ruim duplex appartement met 2 slaapkamers, terras, berging én ondergrondse staanplaats terugvinden.

Het is een hele waslijst, dus we zullen maar snel aan de rondleiding beginnen 😉

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping, maar er is wel een lift aanwezig die jou op een wip naar het appartement brengt én naar jouw ondergrondse staanplaats met berging brengt. Maar, laten we beginnen bij het begin.

Eenmaal toegekomen in het appartement hangen we onze jas even weg in de vestiaire en lopen we door naar de leefruimte. Hier merk je op dat er veel licht naar binnen valt. De knusse zithoek nodigt uit om te bingewatchen en de volledig uitgeruste open keuken creëert nog een extra gevoel van ruimte. Aansluitend kan je ook nog een berging terugvinden. Ideaal voor de wasjes en de plasjes.

Nu de temperaturen weer warmer worden, komt het grote terras zeker van pas. Wat wordt dit genieten!

Voor we ons in onze ligstoel nestelen, nemen we de trap naar boven. Hier vinden we 2 slaapkamers terug: eentje die groot genoeg is voor het plaatsen van een dubbelbed, de andere is dan weer perfect voor het plaatsen van een eenpersoonsbed.

In de badkamer vinden we een lavabo en een ligbad terug. Het apart toilet met handenwasser kunnen we terugvinden in de inkomhal. Kortom, alles is aanwezig!

We nemen nog snel even de lift naar beneden, want daar bevindt zich nog een grote berging. Super handig voor het opbergen van jouw extra spullen. En jouw wagen parkeer je zorgeloos op de ondergrondse staanplaats. Zo blijft jouw wagen tijdens de warme zomermaanden lekker koel en tijdens de koude wintermaanden lekker warm.

Momenteel wordt het appartement nog verhuurd aan een geweldige jongeman die het spik & span houdt. Dus ook voor investeerders is dit zeker een leuke opportuniteit.

Belangrijk weetje, gemeenschappelijke last per maand bedraagt 100/maand. Privatief waterverbruik inbegrepen.

Wil je graag samen met ons verder op ontdekkingstocht? Bel onze enthousiaste medewerkers dan snel op 0800 29 303. We helpen jou met veel plezier verder.

Tot snel!
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

656

Bouwjaar:

1997

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

75 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

220

Unieke code:

20220202-0002538356-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Sint-Amandsesteenweg 226 2 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.