Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens. Ruim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens.

VerhuurdRuim duplex appartement met terras en plaats voor 2 wagens.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een appartement met MEGA-veel ruimte? Lees dan zeker verder!

Bij het binnenkomen, trekt je aandacht meteen naar de leefruimte met open keuken die voorzien is van alle nodige toestellen en opbergruimte. Naast de keuken bevindt zich nog een ruime berging, handig voor een wasmachine en droogkast te plaatsen.

Verder is het heerlijk vertoeven op het zonneterras van weliswaar 25m². Laat die zomer nu maar komen!

Bovendien kan u genieten van 2 slaapkamers, waarvan de masterbedroom beschikt over een ruime dressing – heerlijk toch? Er is airco voorzien, dus ook tijdens de zomer kan je genieten van een welverdiende nachtrust.

Ook een badkamer met douche, ligbad en een dubbele wastafel zijn aanwezig. En oh ja, 2 toiletten!

Extra spullen kan je dan ook weer kwijt op zolder. Opgeruimd staat netjes.

En we horen jou al denken, “wat met mijn wagen?” Hiervoor heb je voldoende ruimte in de ondergrondse parkeergarage waar je jouw staanplaats kan terugvinden. Deze is tevens ook uitgerust met een extra berging. Toch nog nood aan een extra parkeerplaats? Geen probleem, ook buiten hebben we voor jou een plaats gereserveerd!

Beschikbaarheid:  1 juli 2021.

Huurprijs: 900,- euro/maand huurprijs + 50 euro/maand provisie voor gemeenschappelijke lasten.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg en de helft van de kosten van een plaatsbeschrijving.

Wil je ook kans maken om dit appartement te huren, vul dan als de bliksem jouw huurprofiel in via volgende link en nemen we contact met je op van zodra we jouw gegevens hebben mogen ontvangen via:
https://m3-bornem.mijnhuurprofiel.be/property/60b702885493511fbb199816

———–

We helpen jou met veel plezier verder.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

Instapklaar

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

105 m2

Oppervlakte perceel:

105 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

128

Unieke code:

2423257-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Heikant 43 3 2890 Puurs-Sint-Amands