Duplex nieuwbouw appartement in het centrum Duplex nieuwbouw appartement in het centrum Duplex nieuwbouw appartement in het centrum Duplex nieuwbouw appartement in het centrum Duplex nieuwbouw appartement in het centrum

Te koopDuplex nieuwbouw appartement in het centrum

Beschrijving

Welkom in deze prachtige nieuwbouw ’t Zwen. Het project is zeer centraal gelegen in de Statiestraat, de winkelstraat van Zwijndrecht. Deze goede locatie biedt talrijke mogelijkheden om je te verplaatsen: het station, Zwijndrecht dorp, de tram naar Antwerpen, winkels, … zijn allemaal op wandelafstand.

De duplexappartementen op de tweede en derde verdieping zijn zeer modern en praktisch ingedeeld. Alles is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.

We komen het appartement binnen via een anti-inbraakdeur. Eerst bevinden we ons in een inkomhal, voorzien van een bergkast en een aparte berging. Vervolgens begeven we ons naar de woonkamer die zeer open en licht is. Dit komt door de verschillende raampartijen die de woonkamer in verbinding brengen met het 1ste terras. Het appartement beschikt over een open, volledig geïnstalleerde keuken met kookeiland.

Op de duplex verdieping bevinden zich de kamers, badkamer en het dakterras. De eerste slaapkamer geeft uit op het dakterras, wat altijd leuk wakker worden is. De tweede slaapkamer is ideaal voor een dubbel bed in combinatie met een kleerkast te plaatsen. De badkamer beschikt over een bad, een douche en een lavabo. Het toilet bevindt zich apart in de nachthal. Snelle beslissers kunnen een binnenhuislift laten installeren.

Voor de vloeren in de volledige woning heeft de architect gekozen voor keramische vloertegels met grootte 60/60. In de badkamer is er ook 20m2 faience voorzien om de afwerking te verfijnen.

Qua technische voorziening beschikt het appartement over: een videofoon, een warmtepomp en vloerverwarming.

Er is ook nog de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen. Een berging kan ook aangekocht worden. Tot slot horen er bij het appartement, in privatieve eigendom, 2 overdekte fietsenstallingen.

Snelle beslissers kunnen nog aanpassingen doorvoeren. Onze klantenbegeleider loodst je doorheen het hele proces.

Van dit type zijn er 2 appartementen beschikbaar.
Bekijk ook de andere appartementen in dit project!
Mogelijk om dit appartement aan te kopen aan 6% BTW. Informeer voor de voorwaarden.

Maak snel een afspraak voor meer info.
 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2021

Staat:

nieuwbouw project

Bewoonbare oppervlakte:

115 m2

Oppervlakte perceel:

115 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Statiestraat 118 D 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.