Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht Duplex in het centrum van Zwijndrecht

Te koopDuplex in het centrum van Zwijndrecht

Beschrijving

Welkom op Statiestraat 7 b3, 2070 Zwijndrecht. Dit appartement heeft een ideale ligging, dichtbij winkels, invalswegen, trein en de tram die je snel naar het centrum van Antwerpen brengt. We leiden je graag rond.

Het duplex appartement is gelegen op de 2e en 3e verdieping van dit karaktervolle gebouw, bereikbaar via de trap en werd in 2010 volledig gerenoveerd. Bij binnenkomst staan we in de ruime woon- en eetkamer, die dankzij de vele ramen geniet van veel lichtinval.

Aansluitend vinden we de ruime, landelijke keuken, uitgerust met een oven, vriezer, gasfornuis en spoelbak. Verder is er een badkamer met wastafel, douche en toilet, en een aparte berging met aansluitingen voor de wasmachine en droogkast.

Via de trap bereiken we de tweede verdieping van het appartement. Hier bevinden zich twee slaapkamers, beide voorzien van ingebouwde kasten in de schuine muren, perfect om al je kledij op te bergen.

Interesse? Neem dan snel contact op met ons en plan een afspraak in!

Technisch:
– EPC:  194 kWh/m2jaar, UC: 2425322
– G-&P-score: A&A
– Geen renovatieverplichting
– Wg, Gvv, Gvkr, Gmo, Vg

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

435

Bouwjaar:

1907

Renovatiejaar:

2010

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

80 m2

Oppervlakte perceel:

233 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

194 kWh/m²

Unieke code:

20210606-0002425322-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Statiestraat 7 3 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.