Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen Prachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen

Te koopPrachtig duplex appartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en 2 autostaanplaatsen

Beschrijving

Welkom in dit schitterende duplex appartement in het mooie Sint-Amands, vlakbij de Schelde. Dit appartement biedt niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook tal van luxueuze voorzieningen die het een unieke kans maken voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe energiezuinige thuis.

Bij binnenkomst betreedt u de ruime inkomhal met parketvloer die naadloos doorloopt in de woonkamer. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte warm en uitnodigend aanvoelt. De woonkamer is royaal bemeten en biedt toegang tot twee terrassen, waardoor de woonruimte optisch wordt vergroot. Een van de terrassen is ideaal gelegen om te genieten van de zon.

De moderne keuken is volledig uitgerust met alle nodige toestellen en beschikt over een praktische berging. In de inkomhal vindt u ook een apart gastentoilet met handenwasser. Als we de trap opgaan naar de bovenverdieping, ontdekken we drie slaapkamers, waarvan twee toegang hebben tot een derde terras. Hier kunt u opnieuw genieten van het prachtige uitzicht op de Schelde.

De badkamer is voorzien van zowel een douche als een ligbad, zodat u ’s ochtends nooit voor een moeilijke keuze staat. Daarnaast is er een aparte wasplaats voor uw gemak. De recent vernieuwde brander zorgt voor efficiënte verwarming van het hele appartement.

In de ondergrondse garage heeft u twee autostaanplaatsen naast elkaar en een zeer ruime berging waar u fietsen en andere spullen perfect kunt opbergen. De gemeenschappelijke lasten bedragen 201 euro per maand.

Dit prachtige appartement is vrij bij akte en klaar om zijn nieuwe eigenaar te verwelkomen. Heeft u interesse in een bezoek? Bel snel voor een afspraak en ervaar zelf de luxe en het comfort van dit duplex appartement in Sint-Amands.

Wacht niet te lang, want een kans zoals deze komt niet vaak voorbij!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

965

Bouwjaar:

2008

Staat:

uitstekend

Bewoonbare oppervlakte:

145 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

3

Parking buiten:

2

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: C
G-score: C

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

134 kWh/m²

Unieke code:

20240605-0003271304-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Emile Verhaerenstraat 7c 23 2890 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.