Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras. Authentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras.

Te huurAuthentieke woonst met 4 slaapkamers en zeer ruim terras.

Beschrijving

Deze leuke woonst zoekt een nieuwe huurder vanaf 1 september 2021.

Een huurder die houdt van een goede dosis authenticiteit en graag lekker dichtbij winkels en openbaar vervoer woont.

Bovendien kan je ruimte echt wel waarderen want in deze woonst, tellen we maar liefst 4 slaapkamers.

Zin om deze woning te verkennen?

We starten alvast aan de voordeur. We komen meteen terecht in een gezellige knusse inkomhal waar we al meteen even onze jas kunnen weghangen.

We nemen de trap en zien meteen een leuke haard pronken. Ideaal voor die gezellige avonden… een glaasje wijn, een gezelschapsspel of een leuke serie voor tv maken het plaatje compleet.

Achter deze knusse zitplaats bevindt zich de ruime geïnstalleerde keuken. En wanneer je graag kookt voor je gasten, dan is de aparte eetplaats dé plek om even uit te pakken hoor. En wil je de zon nog even meepikken, dan begeef je je in een wip naar het grote zonneterras.

Wanneer je gasten zijn vertrokken en je hebt zin in een zalig bad of douche… de keuze is aan jou. Pyjama aan, hop naar bed en zoete dromen komen vanzelf in één van deze leuke slaapkamers.

Er zijn geen gemeenschappelijke kosten dus dat is ook mooi meegenomen.

Huurafspraken: 3 maanden huurwaarborg, eerste maand huur vooruit betaald, plaatsbeschrijving op gemene kosten.

Wil je ook kans maken om deze woonst te huren, vul dan als de bliksem jouw huurprofiel in via volgende link en nemen we contact met je op van zodra we jouw gegevens hebben mogen ontvangen via https://m3-bornem.mijnhuurprofiel.be/property/608011285140bd42cba42150

Oooh ja… en nog een leuk weetje. De muren worden nog voor je intrek nog in een gans nieuw wit jasje gestoken.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bewoonbare oppervlakte:

150 m2

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

361

Unieke code:

20210513-0002415093-RES-1

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Berlaarsesteenweg 48 2500 Lier