Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem Duplex appartement met terras in het centrum van Bornem

Te koopDuplex appartement met terras in het centrum van Bornem

Beschrijving

Altijd al willen wonen in een gezellig centrum? Dan is dit jouw kans!

We hebben namelijk een super knap appartement te koop in de Boomstraat, in hét hart van Bornem.

 

Wil je graag meer weten? Volg ons dan maar even mee.

 

We nemen de lift naar de derde verdieping. Even de schoentjes schoonvegen en naar binnen. Daar aangekomen wandelen we de leefruimte binnen. Het zal jou meteen opvallen dat het een zéér lichtvol appartement is én dat er een open keuken aanwezig is. Het gevoel zit allicht meteen goed. Vanuit de volledig geïnstalleerde keuken, nemen we de trap naar boven. Deze ruimte is klaar om volledig te worden omgetoverd tot slaapkamer, bureel of gewoon nog wat nood aan opbergruimte? Keuze én ruimte genoeg!

 

Als we de trap terug naar beneden nemen, gaan we langs de leefruimte naar de slaapkamer. Hierin is reeds een ingemaakte kast aanwezig, heel handig! In de badkamer die grenst aan de slaapkamer is een ligbad aanwezig – wat is het heerlijk ontspannen na een harde werkdag.

 We weten dat je nu al lang aan het wegdromen bent, maar we wandelen toch nog even verder, want het beste moet nog komen.

Als we terug naar de inkomhal wandelen, heb je daar een apart toilet en een beetje verder een berging. Ideaal voor het plaatsten van jouw was- en droogmachine. Bij het doorwandelen komen we bij het pronkstuk van het appartement, een mooi westgericht terras van 44. Hier wordt het zeker gezellig vertoeven tijdens de zomer.
 

Als je dacht dat we hier zouden stoppen, dan ben je mis. Want als je de lift neemt naar de ondergrondse garage, dan zal je zien dat je daar een fietsenberging hebt, een autostaanplaats met grenzend een extra grote berging. En als ook een aparte afvalberging.

Nog even vermelden wat de gemeenschappelijke kosten per maand zijn… deze bedragen 70 euro/maand.

  Kortom, dit appartement heeft het allemaal!   Ben je nieuwsgierig? Bel ons snel voor een bezichtiging!

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

617

Bouwjaar:

2009

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

80 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

127

Unieke code:

2327754

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Boomstraat 22 3 2880 Bornem